Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery VPS [wynajem]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

mam do zaoferowania serwery VPS.

Oferta #1

Procesor: 1x2.8

Ram: 2GB

Dysk: 50GB

Łącze: 100MB/s

System: Windows/Linux

Cena: 50zł / miesiąc.

Oferta #2

Procesor: 2x2.8

Ram: 4GB

Dysk: 150GB

Łącze: 100MB/s

System: Windows/Linux

Cena: 100zł / miesiąc

Istnieje również możliwość konfiguracji serwera według własnych wymagań.

Zapraszam do kontaktu:

email: [email protected]

gg: 43070482

Opublikowano

Szczerze mówiąc, moja 58 letnia babcia ma lepszą maszynę. Na taki serwer jeśli wbije 20 osób to wybuchnie.

Słucham ? nie interesuje mnie co ma Twoja babcia. Osobiście testowałem wydajność serwerów Metin2 na systemie 64bitowym i spokojnie miałem około 50 osób (50 różnych połączeń) bez lagów jak to wspomniałeś.

Skoro się nie znasz - nie odzywaj się tylko poczytaj coś na ten temat a następnie przekaż swoją wiedzę.

Opublikowano

@up szczerze mówiąc to kolega ma racje, ta pierwsza maszyna jest gowniana. Poza tym zakaz handlu.

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Słucham ? nie interesuje mnie co ma Twoja babcia. Osobiście testowałem wydajność serwerów Metin2 na systemie 64bitowym i spokojnie miałem około 50 osób (50 różnych połączeń) bez lagów jak to wspomniałeś.

Skoro się nie znasz - nie odzywaj się tylko poczytaj coś na ten temat a następnie przekaż swoją wiedzę.

Na pierwszej maszynie nie odpalisz Minecrafta a ty chcesz serwer Metina. Łącze to nie wszystko.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Na pierwszej maszynie nie odpalisz Minecrafta a ty chcesz serwer Metina. Łącze to nie wszystko.

Jak mam Ci udowodnić że jest wykonywalne odpalić serwer metina ? Poświęcić te parę minut, nagrać film i Ci pokazać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...