Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Baksiu - za co dostał bana?

MFC

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Pytam z ciekawości , a skoro to jest dział do wszystkiego to pytam :P. W dziale 'Zbanowani' nie ma tematu z nim , a jest w grupie "Banned" i nie ma profilu jego ;p

sygnary.jpg
Admin Cienia
Opublikowano

Może lepiej napisz do kogoś z administracji zamiast zakładać tematy? Posypią się teksty, już sypią że "powiedział co myśli" zazwyczaj takie osoby w trlalala były tralala widziały. Odstawił niezła akcje związaną z youtube i facebookiem to dostał podziękowanie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Może lepiej napisz do kogoś z administracji zamiast zakładać tematy? Posypią się teksty, już sypią że "powiedział co myśli" zazwyczaj takie osoby w trlalala były tralala widziały. Odstawił niezła akcje związaną z youtube i facebookiem to dostał podziękowanie.

Pierdolnij się w łeb jak coś masz zamiar napisać na mój temat. FB to nie ja, z YT usunałem pierwsze 2 strony. Potem ktoś zmienił hasło. Poza tym najpierw był ban, a potem akcja. :) MISZCZU WSZECHWIEDZONCY

Bana dostałem za tego posta. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...