Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nad czym popracować (intro) ?

PanOwoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu link :

Proszę nie pisać, że du dupy czy beznadziejny, tylko na czym popracować i co jest źle - kreatywna krytyka. Z góry bardzo dziękuję :)

Opublikowano

Słaba jakość dźwięku, do inter teraz stało się modne używanie dubstepu, widziałem wiele takich właśnie wstępów i ładnie nawet wyglądały.

Twoje intro jest za długie, widz gdy wejdzie i zobaczy pół minuty intra, to nasra na cały film.

Dla mnie osobiście liczy się pierwsze 20 sec. filmu, jeżeli w tym fragmencie nie pojawia się coś ciekawego prócz intra,

zmieniam po prostu film, gdyż uznaje że nic ciekawego się w nim nie znajdzie.

Jest niestety przeważająca grupa ludzi myśląca tak jak ja, i zobacz ilu możesz widzów stracić przez takie coś.

Opublikowano

Chyba już po raz 50 wypowiem się na temat tych tak zwanych intr. To nie są intra. To jest TAK ŻAŁOSNE poskładanie kilku trailerów (tutaj nawet występuje tylko jeden) z jeszcze BARDZIEJ ŻAŁOSNĄ muzyką. Gdzie tu masz jakąś akcję? Zero własnego pomysłu. Do tego jeszcze tak piękna muzyka, że nigdy nikt nie zagości na twój kanał (oczywiście poza 11 latkami, którzy jarają się na tzw. intra jak ma Rojo). A teraz tak bardziej jaśniej: Wypierdalać z tymi waszymi intrami. I tak nikt tego nie lubi prócz dzieci. :*

he?

Opublikowano

Zero dynamiki, zero włożonej pracy, zero dopasowania muzyki, zero efektów, za długie i nudne...

Zrobiłeś to w Windows movie makerze, a jeśli nie, to przedstawiasz poziom tego programu...

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...