Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]kiedy nowy shop i interface ?

SzukamMame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postaci wypuszczają około 2 tygodnie po sneak-peaku, a tydzień po mini spotlighcie w postaci kompilacji obrazków na forum.

Czasem wypuszczają je dwa dni po aktualnym patchu.

Na PBE nie ma jeszcze arta tej postaci, ani jej skina. Poza tym zmiany w grze są na tyle ogromne, że potrzeba na to sporo czasu.

Balans jungli, balans postaci, balans itemków, balans postaci z itemkami itp, itd.

NAJWCZEŚNIEJ w następnym tygodniu w czwartek.

Póki co możecie pograć na becie. Mi już się szczerze nowa jungla S3 przejadła i nie wyobrażam sobie innej =P

Mówiąc na uboczu grałem już tyle na PBE, że nauczyłem się już ceny i statów wszystkich przedmiotów >_<

wikmk9.jpg

Opublikowano

Wszystko będzie podane na oficjalnej stronie League of Legends. Według mnie to będzie jakoś za kilka tygodni, do miesiąca.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Możliwe , że nawet jutro. Ale sądzę, że w poniedziałek- piątek.

Opublikowano

Patch wyjdzie wraz z Nami , a do niej nie ma jeszcze skórki więc minimum w środę lub czwartek . Zawsze było tak (kiedy champy co 2 tygodnie wychodziły) że dzień lub 2 po rotacji z nowym championem wychodził kolejny . Niestety jest to bardzo duży patch i możliwe że w następnym tygodniu nie wyjdzie :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...