Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

e-papierosy

Esprit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupić elektronicznego papierosa. Do wydania mam max. 50zł. Jaki i dlaczego polecacie? Czym się kierować przy kupnie? Liczę na pomoc osób które miały z tym styczność.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Jak palić to zwykłe. Po co takie cos? Zabijasz tym sens palenia... :D

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Jak palić to zwykłe. Po co takie cos? Zabijasz tym sens palenia... :D

Mniej szkodliwe... Nie ma żadnych substancji smolistych.

Nie wiem czy w ogóle jakiegokolwiek dobrego kupisz za 50zł..

Jest masa tego na "alledrogo", ale nie wiem jaki brać.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Mniej szkodliwe... Nie ma żadnych substancji smolistych.

Ale dalej zawiera nikotynę czyli ciągnie za sobą substancje szkodliwe to tego jeszcze płyn używany w E-papierosach nie jest najzdrowszy,ale w porównaniu do zwykłych papierosów jest on bardziej zdrowy ale ale wymaga więcej troski jeżeli chodzi o obsługę.

Co do tego to za 50 zł nie kupisz dobrego radził bym ci zwiększyć budżet do 100,150 zł i cieszyć się dobrym towarem który wytrzyma ci długo.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Ale dalej zawiera dwutlenek węgla i nikotynę czyli ciągnie za sobą substancje szkodliwe to tego jeszcze płyn używany w E-papierosach nie jest najzdrowszy,ale w porównaniu do zwykłych papierosów jest on bardziej zdrowy ale ale wymaga więcej troski jeżeli chodzi o obsługę.

Co do tego to za 50 zł nie kupisz dobrego radził bym ci zwiększyć budżet do 100,150 zł i cieszyć się dobrym towarem który wytrzyma ci długo.

Ale ty kurwa jesteś tępy. Dwutlenek węgla wydychasz cały czas, bo jest produktem oddychania, a liquidy do e-szluga mogą wcale nie zawierać nikotyny, zależy jaki sobie kupisz. I nie, nie ciągnie za sobą substancji szkodliwych, bo inhalujesz się parą, a nie dymem. Polecam lekturkę na wieczór: http://pl.wikipedia.org/wiki/E-papieros

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ciuchy po e-papierosach w ogóle nie śmierdzą, co lepsze - ładnie pachną i nie masz rąk śmierdzących.

Za 50zł nie kupisz dobrego, szybko się rozleci. Możesz wybierać "smaki", sęk jedyny w tym, że trochę z nimi jest zabawy, ale i tak są bardziej opłacalne, chociażby ze względu wydatków zł.

Sama nie palę, ale obracam się w kręgu osób palących. Nie kupuj na alledrogo, bo o gwarancję trudno, a uwierz, że przyda się.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Sam palę e-papierosa ego ce4, dałem za niego 100zł z racji że się opłaca kupić komplet niż jednego ( w zestawie masz 2). Bo jak kupujesz jednego to nie masz gwarancji, ładowarki więc to bez sensu.

jedynie atomizer może się pierdolić jak grzałkę będziesz przeciągał to będziesz czuł spaleniznę przy zaciąganiu.

Ja kupiłem na Rejtana 3 w Warszawie.

A co do liquid to polecam wiśnie 18, Marlboro 24 i truskawkę 18.

@Edit

Do tego polecam od razu kupić atomizer 2.0, zawsze to więcej ;)

Opublikowano

Powiem Ci paliłem zwykłe fajki kilka lat i miałem styczność z e-fajkami nie raz i nie dwa..

Jeżeli nie zainwestujesz 130+ zł w porządny zestaw e-papierosa z 2 bateriami dobrej firmy to Ci się będzie psuł po 2 tygodniach.

Opublikowano

Taki nijaki troche, tak jak pisali inni wczesniej, za 50 zł nie kupisz dobrego epapierosa. I nie kupuj na allegro tylko idz do sklepu ktory sie specjalizuje w sprzedazy efajek. Wydasz 100 wiecej i bedziesz mial gwarancje + dobry sprzet ktory troche podziala :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...