Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(HELP)Dota2 opłaca się kupić na allegro?

kakako15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Info :

DOTA 2 STEAM KEY 24/7 AUTOMAT - 3minut i masz !!!

Gra kosztuje 9.90zł.

Chciałbym sie dowiedzieć czy to jest legalne,czy opłaca mi sie,czy strace moje konto (steam) i

Info o sprzedającym :

100,0% Pozytywnych komentarzy

Zgodnośćz opisem 5.0

Kontakt ze Sprzedającym 5.0

Czas realizacji: 4.9

Koszt wysyłki 5.0

Typ:

Pozytywne:

Neutralne:

Negatywne:

Ostatnie 7 dni

18

0

0

Ostatnie 30dni

57

0

0

Wszystkie

271

0

0

Kupił / Sprzedał

184/87

0

0

Info o produkcie :

Witam, mam do sprzedania klucze do gry Dota 2.

Klucze sprzedaję za pośrednictwem firmy Automater.pl więc dostaniesz klucz nie dłużej niż 3 minut po dokonaniu wpłaty !

Czyli po kupieniu przedmiotu zostanie do ciebie wysłany mailem z kluczem do gry,

który należy aktywować przez platformę Steam.

Klucze są wysyłane w formacie: XXXXX-XXXXX-XXXXX

Po aktywacji klucza w twojej bibliotece pojawią się dwie nowe ikonki:

Dota 2 i Dota 2 Test

Chce sie dowiedzieć czy to jest fake/czy to jest legalne/czy opłaca mi sie/czy strace moje konto (steam... mam tam mw3,bo1,mw2 i inne gry ORGINALNE)

! TO NIE JEST REKLAMA !

Opublikowano

Teoretycznie po prostu dostaniesz klucz do bety, który będziesz sobie musiał wklepać na steamie, nikt ci konta nie zajebie. Kwestia tylko tego czy na pewno go dostaniesz.

No i tak ogólnie bezsensem jest kupować klucz do bety doty2, bo jak się dobrze obróci, to można trafić na kogoś kto ci taki klucz odda za darmo.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Kupuj , 10zł nie zbawi a ja kiedyś kupiłem za 50zł 2 klucze

15 Graczy/allegrowiczów już kupiło 16.

Zostały tylko 3 :( .

I zostały 4 dni <_< .

Kupuj , 10zł nie zbawi a ja kiedyś kupiłem za 50zł 2 klucze

To jest legalne??

Czy zablokują mi konto??? (zablokowali ci)??

Opublikowano

Po co kupować jak non stop ktoś rozdaje klucze? Zobacz na forum doty, codziennie się przewalają takie tematy.

Trolling is a art.

Opublikowano

Po co kupować jak non stop ktoś rozdaje klucze? Zobacz na forum doty, codziennie się przewalają takie tematy.

Posłuchaj kupując klucz masz gwarancje że go dostaniesz a na konkursach/albo dają komuś klucz...szanse są marne/minimalne...

Opublikowano

Nie mówię o konkursach. Dłużej zajęło pisanie Ci tego posta niż sprawdzenie o co mi chodziło. N1.

Napiszę Ci jednak prostszym językiem bo widzę, że nie rozumiesz treści poprzedniego (i tego?) posta.

Dają (= dostajesz, w/e) za darmo (za free, friko, za nic).

Jeśli nadal nie rozumiesz to mogę Ci zasponsorować wyjazd do Afganistanu bo tu się nie przydasz.

Trolling is a art.

Opublikowano

Kupując na Allegro nigdy nie masz pewności,że nie zostaniesz oszukany.

10zł to nie taki wielki pieniądz ale jednak pieniążek.

Serwis przez,którego "ma wysłać" jest sprawdzony więc z tym nie ma problemu.

Nie widzę podstaw by mogli Ci zbanować konto. Miliony osób kupuje gifty przez allegro.

Możesz zaryzykować. Możesz stracić 10 zł albo zyskać DOTA 2.

1353148882-U779272.png

Opublikowano

Po co kupować coś, co będzie darmowe(w sumie to nawet teraz jest, bo klucz sobie załatwić to nie problem)?

@down

Tru.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Bo ludzię są debilami i potem narzekają na polityków, że kradną, że wszystko a sami są tak tępi, że nie pomyślą nawet przez chwilę i się sami o to proszą. Tu masz przykład, tylko, że on pewnie jeszcze nawet za swoje nie płaci.

Ofc. nie zabraniam Ci kupić, ale nie widzę sensu w kupowaniu czegoś co możesz mieć legalnie za darmo.

Trolling is a art.

Opublikowano

Steamgifts.com, i przegladaj forum. Steamtrades.com, i przegladaj forum.

Nie oplaca sie kupowac DOTA2, no ale jezeli wolisz wyjebac to 10zl na gre f2p, to gg.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Po co kupować coś, co będzie darmowe(w sumie to nawet teraz jest, bo klucz sobie załatwić to nie problem)?

Bo kupując w czasie bety dostajesz dodatki + itemy i bedzie ekwipunek jak w TF2 (Team Fortess 2)

Bo ludzię są debilami i potem narzekają na polityków, że kradną, że wszystko a sami są tak tępi, że nie pomyślą nawet przez chwilę i się sami o to proszą. Tu masz przykład, tylko, że on pewnie jeszcze nawet za swoje nie płaci.

Ofc. nie zabraniam Ci kupić, ale nie widzę sensu w kupowaniu czegoś co możesz mieć legalnie za darmo.

Kupując wcześniej nie spotkam np: cheaterów,mocnych graczy... będzie ekwipunek jak w TF2 i dostane itemy za granie w dote 2 (kupiona)

Opublikowano

Steamgifts.com, i przegladaj forum. Steamtrades.com, i przegladaj forum.

Nie oplaca sie kupowac DOTA2, no ale jezeli wolisz wyjebac to 10zl na gre f2p, to gg.

Po pierwsze może lubie takie gry.

Po drugie nie chce cały czas (Cenzura) w CoD'a lub inne FPS'y.

Wole od czasu do czasu pograć w inne gry niż FPS'y.

10zł to nie jest majątek...

Opublikowano

Bo kupując w czasie bety dostajesz dodatki + itemy i bedzie ekwipunek jak w TF2 (Team Fortess 2)

Kupując wcześniej nie spotkam np: cheaterów,mocnych graczy... będzie ekwipunek jak w TF2 i dostane itemy za granie w dote 2 (kupiona)

Daruj sobie dotę. Jesteś zbyt nieinteligentny.

Z kluczem za gifta, ktore non stop ktoś rozdaje możesz grać tak samo.

A package z itemami kosztuje 25Euro więc get your fuckin' facts straight.

Poza tym, ZAWSZE spotkasz mocnego gracza. Niezależnie kiedy grasz. W dotę1 niektórzy grają blisko dekady.

My np. z Matekiem i emsejem gwałcimy zupełnie ludzi w enemy teamie.

Trolling is a art.

Opublikowano

Daruj sobie dotę. Jesteś zbyt nieinteligentny.

Z kluczem za gifta, ktore non stop ktoś rozdaje możesz grać tak samo.

A package z itemami kosztuje 25Euro więc get your fuckin' facts straight.

Poza tym, ZAWSZE spotkasz mocnego gracza. Niezależnie kiedy grasz. W dotę1 niektórzy grają blisko dekady.

My np. z Matekiem i emsejem gwałcimy zupełnie ludzi w enemy teamie.

Approved. Dota jest grą dla ludzi z iq powyżej 60.

Km5iG.png

Opublikowano

Po pierwsze może lubie takie gry.

Po drugie nie chce cały czas (Cenzura) w CoD'a lub inne FPS'y.

Wole od czasu do czasu pograć w inne gry niż FPS'y.

10zł to nie jest majątek...

Zbytnio mnie nie boli w co grasz, aczkolwiek rzucaniem dziesiecinka w bloto, gdy troszeczke dalej rozdaja twoj cel za darmo swiadczy o glupocie i jak najbardziej lenistwie.

kh4xi.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie, lepiej poczekać aż ktoś będzie miał do oddania na mpc i dostaniesz za free :D

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Nie, lepiej poczekać aż ktoś będzie miał do oddania na mpc i dostaniesz za free :D

Spójrz na datę.

Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...