Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ping , Lagi :C

orfis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem wrócić po połowie roku do Tej właśnie gry ;).Lecz niestety zauważyłem ,że strasznie mnie ścina (wcześniej nie miałem z tym problemów) ,kickuje z powodu pingów .

Dodatkowo dodam ,że nie są to lagi po prostu ide sobie i nagle mnie cofa zarzuca bronią jak mięsem :D itd.

Mam internet od Neostrady 10mb/s ( straszne ścierwo nie polecam )

Komputer również spełnia wymagania komputer przeskanowany , firewall nic nie blokuje antywir też . Tak więc naprawde nie mam pojęcia o co chodzi ... Oto specyfikacja komputera -->

Płyta główna :MSI 760GM-P21 FX

Procesor:ATHLON 450 4x3,2GHz( odblokowany 4 rdzeń :) )

Pamięć: 6 Gb GoodRam

Karta Graficzna: Gainward Gts 250 (1024 mb 256 Bit)

Zasilanie :Qoltec Tornado 565 W

nie wiem w czym rzecz czy to wina Serwerów Bf ? dodatkowo dodam ,że pingi serwerów są normalne tzn niektóre mają 999+ a inne 30 <- na te właśnie wchodze najczęściej

z góry dziękuje za odpowiedzi oraz pomoc najlepsze oczywiście łapkuję :).

Ludzkie zachowanie tak na prawdę zależy od postrzegania świata oraz wychowania danej osoby .

Wszystko da się kontrolować, trzeba tylko to umieć .

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedzi lecą + oczywiście .

Okazało się ,że wystarczyło zaktualizować Punk Buster i wszystko jest już ok :) dla osób z tymi samymi problemami daje LINK do Punk Bustera --->

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

Ludzkie zachowanie tak na prawdę zależy od postrzegania świata oraz wychowania danej osoby .

Wszystko da się kontrolować, trzeba tylko to umieć .

Opublikowano

Chociaż jeden ogarnięty dostosował się do rad i mu dział a nie jak banda gimbusów płaczą bo im się nie chce ruszyć dupy żeby zaktualizować ^^

34119.jpg

35353.png

35205.jpg

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Opublikowano

tak jak wiele innych bugów... aimboty są dalej.... i to jest dziwne że nawet i z statystykami nie umią czegoś zrobić żeby np 50% celności w głowe-support ... sprawdzaja i .... :/

to jest kurwa dziwne -,-

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...