Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem

mat3k '

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , od ostatniego czasu mam dziwne problemy z internetem .

Mam router i połączenie idzie na 3 komputery z jednego głównego ... Tylko mój komputer ( inne nie ) ma ten problem że co 2 - 3 min wyłącza Mi sie internet i aby go ponownie włączyc musze wejsc w połączenia sieciowe , i wyłączyc połączenie lokalne po czym znowu włączyc ... Próbowałem już wiele rzeczy od wchodzenia na router przez internet , resetowanie modemu , routera , przepinałem gniazda ale problem nadal jest

Opublikowano

Dostawca internetu ? Po kiego skoro Tylko mój komputer nie ma internetu a wszystkie inne mają to cos raczej jest na rzeczy ...

Z resztą wole tutaj się zapytac pierwszo , może jednak ktoś pomoże

Nim miałbym się dodzwaniac do Vectry , i stracic z 15 zł na czekanie aż się w końcu połącze

Opublikowano

Mozesz miec zbyt duzy transfer i ci wywala neta. Przykladowo masz neta 15mbs a twoja karta wytrzymuje max 10 i ci wywala neta caly czas. Ja tak mialem ;) Trzeba zadzwonic do dostawcy i poprosic zeby sprawdzili o co biega. 15zl za czekanie? Kto ci takich glupot naopowiadal?

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Coś pomogło , jak narazie się nie wyłącza , zeskanowałem nic nie było . Pokopałem też coś w antywirusie może to przez to nie wiem , ale jak narazie problem ustał ...

@UP

No tak 15 zł to zbyt mało .

Uwierz że sam to odczułem na sobie -.- , Minuta na nr do Vectry kosztuje grubo ponad złotówke , jeszcze na przekierowanie musisz chwile czekac , a jeszcze zanim specjalista CI odbierze i wysłucha twojego problemu miną wieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...