Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Star wars the old republic[SWTOR]

Kubiq1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem za dodaniem działu star wars the ord republic jest to gra mmo która niedawno przeszła na f2p więc czemu nie ? Kto jest za?

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Mimo że wiem o co biega opisz ją. I tak szczerze bardziej by się opłacało rąbnąć po prostu dział Star Wars że wszystkimi częściami.

Opublikowano

Nie , mi chodzi jedynie o dodanie tej gry mmo nie innych episodów star warsów jako gier single. Tylko ta MMO bo sądze że zasługuje na dział.

Tutaj macie linka oblukajcie sobie co ja będę się rozpisywał ! :)

Opublikowano

No niby tak ale było by wszystko za jednym zamachem. I jest więcej gier Star Wars które nawet by mogły być w dziale między innymi Star Wars Battlefront II (mody i multi są), Star Wars Jedi Knight: Jedi Outcast i Jedi Academy (multiplayer jest nie wiem jak z modami).

Edit

Żeby nie było - opcja pierwsza (tylko the old republic) neutral, opcja druga (cała seria) na tak.

Opublikowano

Tak wiem to jest juz do dystkutowania z adminem czy on woli tak czy siak my nic nie zdziałamy , ktoś inny się wypowie ?

Opublikowano

Jano nie siej herezji.

Są mody do Jedi Outcast jak i Jedi Academy, i to bardzo sporo.

MovieBattles 2, Knights Of The Force, JA+ i wiele innych się znajdzie.

Co do tematu.

Opcja 1 - Przeciwko zapewne było by małe zainteresowanie TOR'rem.

Opcja 2 - Jestem za, chętnie podyskutuje o całej serii gier, ale zainteresowanie musi być.

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Jako wielki fan Star Warsów zacnie ucieszony tym, że SWTOR jest f2p jestem definitywnie za

Będziesz grał? :x

@Topic

Tak.

Opublikowano

Jano nie siej herezji.

Są mody do Jedi Outcast jak i Jedi Academy, i to bardzo sporo.

MovieBattles 2, Knights Of The Force, JA+ i wiele innych się znajdzie.

Co do tematu.

Opcja 1 - Przeciwko zapewne było by małe zainteresowanie TOR'rem.

Opcja 2 - Jestem za, chętnie podyskutuje o całej serii gier, ale zainteresowanie musi być.

No masz rację samym ToR było by niewielkie zainteresowanie a całą serią większe bo jednak to wszystko w kupie by było. Ale byłby problem z moderatorami bo musiałby znać wszystkie części albo kilku którzy by się specjalizowali w danych grach.

Opublikowano

Działem zawsze mogę się zając, bo mam wiedzę na temat gier z świata SW.

Ale samo moje zaangażowanie nie wystarczy, bo potrzeba tu ludzi chętnych do dyskusji, a nie jak to było z kilkoma innymi działami.

Druga sprawa, to gdzie dział o wszystkich grach umieścić ? Bo TOR to gra MMORPG, a reszta albo FPS albo TPS, a od biedy RTS.

Powtarzam. Działem się mogę zająć, ale umiejscowienie jest dla mnie problemem.

Opublikowano

Najpierw dział musi być potem się będziemy martwić o moderatorów. To by raczej było w FPP albo single player.

P.S

Znam się na Battlefront 2 ale to chyba za mało.

Opublikowano

Jestem ogromnym fanem STWOR , a gra niedawno stała się f2p więc myślę że teraz dużo osób zacznie w nią grać . Na tak .

Tylko niech się jakiś admin wypowie .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...