Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]jak zdobyc spiralna salada w tf2

daniel741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

też nie rozumiałem xD jak już się dostaniesz na jakąś plansze z wrogami musisz cały czas przechodzić i iść na dół, aż któryś tam level to jest tem wymagany do tej salady ;p

76561198018588473.png
Opublikowano

Polega na osiągnięciu pierwszego terminalu wierzy zegarowej, wejdź do gry to ogarniesz o co mi chodzi, gra Cię pokieruje.

Opublikowano

Znalazłem instrukcję po angielsku w jednym z filmów na YouTube jak ją zdobyć:

Step One) Install the game Spiral Knights from Steam. Create your character.
Step Two) Complete the Tutorial. Get to the Refugee Camp.
Step Three) Once you are at the Camp, keep headed North untill you get to a elevator called Haven Terminal.
Step Four) Use the terminal to join a party, and Complete the doungeon. Stick with your party so you dont get lost.
Step Five) After you exit the doungeon, you will be in Haven. Head North untill you get to the area "The Arcade"
Step Six) Enter the Arcade, and go into ANY doungeon from the Elevator Terminals up North
Step Seven) Keep playing through the doungeons (You can rush by most mosters) When you go down a few levels, you will get the achivement "Mission Complete"
Step Eight) You will get a message from Saxton Hale about your new Spiral Sallet! Launch TF2 and recive it after a few deaths! OR just click on the "Shop for Items" tab in TF2 and it should pop up.

@edit, znalazłem film na YouTube na którym jest pokazane jak otrzymać tego Achievementa:

http://www.youtube.com/watch?v=dLl7kSR_LY4&feature=related

Opublikowano

Wypróbuj inną postać/klasę, nie pamiętam co tam jest. Jak nie zadziała to nie wiem jak Ci wtedy pomóc.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...