Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Parę pytań

lackidacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. Mam zamiar kupić GW2, ale mam kilka pytań do osób, które już swoje rozegrały w tym świecie. Mianowicie:

1. Czy GW, to dalej ta sama gra (feeling, ten nacisk na fabułę, ta odrębność od innych "gatunkowców")

2. Czy dalej są skille elitarne, jeśli tak, to jak się je zdobywa? (w jedynce "kradnięcie" elitek było super)

3. Jak ze społecznością (czy łatwo trafić na polaka, albo hejtera)?

4. Co jest na +, a co na - w porównaniu do jedynki?

Przy premierze zabrakło kasy i byłem nastawiony, że na 100% kupię, ale teraz się waham. Jedynka była dla mnie świetną grą (za jedynkę uważam GW i wszystkie dodatki), przeszedłem całą, bez chwili znudzenia, ale oglądając filmy z GW2 odnoszę wrażenie, że stała się czymś innym.

7m9a.png

Opublikowano

W jedynke nie gralem ale w gw2 jest ogromny nacisk na fabule , kazdy moze miec inna no po prostu zajebiscie .

Tak sa skille elitarne . Sa dostepnee chyba od 30 lvl , nie wiem jak sie je zdobywa , bo jeszcze mi sie nie udalo 30 wbic . No ale sa to wiem .

Gra bardzo duzo polakow na np serwie blacktide to co 2 osoba to polak . Na kazdym serwerze europejskim sa polacy .

Na 4 ci nie odpowiem ale na pewno grafa lepsza . Kupuj i sie nie zastanawiaj zajebista gra :)

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

1. Czy GW, to dalej ta sama gra (feeling, ten nacisk na fabułę, ta odrębność od innych "gatunkowców") Tak

2. Czy dalej są skille elitarne, jeśli tak, to jak się je zdobywa? (w jedynce "kradnięcie" elitek było super) Tak są, wykupienie ich waha się miedzy 15-25 punktów

3. Jak ze społecznością (czy łatwo trafić na polaka, albo hejtera)? Polaków trochę gra, na blacktide chyba najwięcej

4. Co jest na +, a co na - w porównaniu do jedynki? Grafika, fabuła, czarów jest chyba mniej (już nie pamiętam, lecz wiem że w 1 było ich multum). A no i oczywiście eventy, których jest pełno i są wszędzie.

@Edit Hejtera jeszcze nie spotkałem, raczej atmosfera jest przyjemna

Opublikowano

Blacktide - tutaj większość serwera to Polacy.

Skile elitarne jak up - każda klasa i rasa ma swoje.

Tak, gra różni sięod innych gatunkowców... Innowacyjny system expienia - eventy sprawia, że chce się grać.

Fabuła? Tutaj to story mode..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...