Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Darius vs Kha'Zix

Adamojad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kha to dupa, w tf kompletnie nie przydatny bo kopa to on ma tylko na samotne cele.

Dareczek:

Przyciągnięcie

slow i op dmg z w

Ulti stworzone do ks i pent

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Kha'zix jeżeli chcesz do jungli i ogarniasz moim zdaniem nigdzie indziej się nie nadaje ale jak ogarniasz w jungli to nieźle nim.

Darius - na topa ;) w jungli jakoś mi nie pasuje ;p chociaż chodzą nim ale ja zawsze nim topa kilka razy wycarrowałem gry ale to było na 20-25lvl ;) więc wiadomo raz na 30 ale też dawno teraz dużo osób potrafi kontrolować ale jak dobrze ogarniasz + jego dmg i krwawienie to możesz namieszać i to sporo.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kha to dupa, w tf kompletnie nie przydatny bo kopa to on ma tylko na samotne cele.

Dareczek:

Przyciągnięcie

slow i op dmg z w

Ulti stworzone do ks i pent

KhaZin to kupa w tf? To że robi dmg w jeden cel to chyba zaleta? W tf może w kila sekund wyeliminować przeciwnego ad carry lub ap carrya bez nich tf jest wygrany

Opublikowano

pro odkop, dodam tylko ze kha w tf zrobi malo dmg przez to ze jest to TEAM fight- wszyscy trzymają sie razem przez co kha nie zada takiego dmg. kha to dobra jungla - zlapie kogos w lesie i wykończy

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

a ja dodam tyle ze zostaną zmienione skile dariusa

pasywa nie bedzie 5 krwotoków tylko 10 i ulti nie bedzie true dmg tylko zwykle :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...