Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto zaczac na Deimos z takim eq

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka tak jak w temacie a eq to takie:

Ebo +9 czyste

Kryształowa Branza +6 1k hp

Kryształowy Naszyj +4 1,5k hp

Złote buty +4 5b Omdlenie 5%/Pe +30/1,5k hp/Spowolnienie 3%/wachlarze 6%

Fms +9 (byl przed chwila +8 ;p) kd kryt mob +3 sr -4 um 7 ( do zmiany sr)

Boga +6 def +3 4 na dwuręke

Rib 4b sr 28 +9 kryt +4 moba +3

Tygra +6 5b 1k hp

Żelak +9

Lwia tarcza +7,9 bez bonów

Bodziek

1kk

Moje pytanie miał bym zagrac Mentalem i zrobic pod niego bufka.Co moglbym sprzedac nie potrzebnego zebym kupił sobie eq na start do tego 61/56 ?

sygna.png

Opublikowano

warto :)

sprzedaj ta krysztalowa branse i kup srebna +9

zmixuj fms na sr 30 +

boga +6 i ta lwia tarcze +7 na dt kuj

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

hmm watpie ze dostane za kryształowa zeby starczalo na srebna ; p a moze tez zmienic fms w sensie zmienic sr +20 i sprzedac ?

sygna.png

Opublikowano

hmm watpie ze dostane za kryształowa zeby starczalo na srebna ; p a moze tez zmienic fms w sensie zmienic sr +20 i sprzedac ?

Narazie nie sprzedawaj FMA'a bo może ci się przydać (mixuj tak 25+), srebna branzoletka bardo by ci sie przydala (spróbuj coś za to zamienić)...

Możesz się dorobić, na robieniu rzeczy w DT np. ebo, tarcze na 61 itp.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Myślę że to by był dobry pomysł ale nie wiadomo potem czy ktoś by kupił, za jaką cenę i ile byś musiał czekać :P Starczyć na srebną nie starczy ale dołóż trochę i będzie o wiele lepiej :D Co do 1 pytania to tak opłaca Ci się zacząć grać xD

l9WHU.png

Opublikowano

W takich momentach jestem za aborcją. Te eq zostało okradziane przez hacki mojemu koledze wczoraj. Nie masz życia na deimons bo ja cie wszędzie znajde i nie dam ci grać. Jesteś zwykłym ścierwem. Nie umiesz sam na eq zarobić tylko okradać innych

Opublikowano

@Up

yy..? xD

@Topic

Nie ważne skad mam eq bo nie taki jest temat nie rób nie potrzebnego spamu co do wypowiedz eq dostałem dzisiaj od mojego dobrego znajomego w grze ;)

@Topic 2

Czekam na dalsze wypowiedzi

sygna.png

Opublikowano

No oplaca się, sprzedaj to, zostaw fmsa I graj WPkiem, do 30 lvl na m2bobie jedź, a potem zrób boja I na metki. Następnie dobij 55 I metiny diabła. Do tego zmixuj fmsiora, sprzedaj riba, zostaw ebo I juz masz kase na zbrojke oraz srebrna. O zbroję z hp nie trudno bo sa te zmianki ze skrzyn ucznia. Wystarczyla by ci upiorna/nieszczesna +9 z hp ew. z % do pz. Helm wystarczy +7 od 21 lv (taniutki), tarcza bojowa +6 potem 5katna +7/8 następnie okragla +7. Licze na +++

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

No widze właśnie że masz od dobrego kolegi. Jebany cieciu patrzyłem po twoich tematach i widze ,że już selałes niejedno eq i dużo tematów odnosnie hacków zakładałeś .Jesteś zwykła mendą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...