Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Hecarim Vs Jayce

songo213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie ;D kto wygral by pojedynek 1 vs 1 ?. hecarim czy jayce ? i co za tym ktory z nich jest lepszy do TF i 1 vs 1 ? i czy jest jakis chamion który 1 vs 1 wygra z kazdym full wyfedowany ;D

Opublikowano

Xinem pod tanka wygrywam mecze 3 vs 5 jak dzis 2 afk bylo ;D

Irelia pro ale raczej jestem za tankami off tankami jak xin wiec chyba zostane przy Hecarimie ;D potem kupie Jayce na weekend sobie kupie dopalacz ;x potem Lux i miss

a takie pytanie po za tematem ... jak nauczyc sie grac na magach ? znaczy gdzie najlepiej grac. . bo magami slabo mi idzie glownie chyba przez to ze na laptopie gram i ta mysz xD.. to jak ? boty czy zwykle gry ?;d

iiii

Kogo byslie mi polecili jako naj tank + zabójca albo poprostu naj postac .. ?

Opublikowano

Xinem pod tanka wygrywam mecze 3 vs 5 jak dzis 2 afk bylo ;D

Irelia pro ale raczej jestem za tankami off tankami jak xin wiec chyba zostane przy Hecarimie ;D potem kupie Jayce na weekend sobie kupie dopalacz ;x potem Lux i miss

a takie pytanie po za tematem ... jak nauczyc sie grac na magach ? znaczy gdzie najlepiej grac. . bo magami slabo mi idzie glownie chyba przez to ze na laptopie gram i ta mysz xD.. to jak ? boty czy zwykle gry ?;d

iiii

Kogo byslie mi polecili jako naj tank + zabójca albo poprostu naj postac .. ?

Nie graj na botach, lepiej już na graczach, każdy gdzieś się uczy.

To zależy co rozumiesz pod pojęciem najlepsza postać.

Masz Ad carry, AP carry, bruiser, jungler, support.

Ogólnie nie ma czegoś takiego jak naj postać.

w83od2.jpg

Opublikowano

chodzi o taka postac ktory ma ladny farm na minionach i chamionach i nie pada tak latwo na tf czyli pewnie tank ale tez w 1 vs 1 wygra ze wszystkimi lub z wieksząścią chamionow i fajnie jak by byla dobra juz na wczesna gre ;d

Opublikowano

hmm wg. Mnie to lee sin

wytrzymały

dobry dmg

ulti do tfow

dobry na jungle mida topa

escape

ochrona

lifesteal

slow

aoe e

dobre ganki

nie ma many

Opublikowano

To co @up

I Xin tak jak mówiłeś, irelia, rengar ;d

Rengar go nie rozwali, z dobrą irelią to bd remis, a xin też nie powinien dać rady. Nidka daje sobie rade z nim, dobry malphite też sobie z nim poradzi, jak ogarnięty jax, który ma blue, albo potki niebieskie, to też da rade. Lee nie da rady, podejdzie do niego - on go odepchnie, z odległości go harrasuje, a jego slow ataku nic mu nie da, bo jayce bazuje na skillach.

Opublikowano

Najlepszym championem jesteś Ty sam i to w jakim stopniu masz opanowaną postać. Nie ma postaci, która jest lepsza. Są tzw. counterpicki lub bardziej masz opanowaną postać, którą grasz od enemy gracza.

Opublikowano

Rengar go nie rozwali, z dobrą irelią to bd remis, a xin też nie powinien dać rady. Nidka daje sobie rade z nim, dobry malphite też sobie z nim poradzi, jak ogarnięty jax, który ma blue, albo potki niebieskie, to też da rade. Lee nie da rady, podejdzie do niego - on go odepchnie, z odległości go harrasuje, a jego slow ataku nic mu nie da, bo jayce bazuje na skillach.

znaczy ze go nikt nie rozwali.. ? -.-

Opublikowano

Ogarnięty gracz + Jayce= Win Game

Nie ma opcji żeby ogarnięty jayce padł vs ktokolwiek.

Jayce to mój best cham i wiem co mówie.

Ciężko go zniszczyć szczególnie z młotem gdy dostaje defa.

Mogę jeszcze dodać o niewyobrażalnym dmg z e+q.

rsdgx1.jpg

Opublikowano

Jayce zjechałby hecarima, ale heca jest OP w mid game i to jego Ci polecę. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...