Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Prezenty

_BARTEX_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Niedawno zacząłem grać w wolf team. Gdy nabiłem 5000 fragów pokazal mi sie komunikat, że dostałem Zaitsev'a no to wszedłem w prezenty i odpakowałem. Potem w wyposażenie patrze zeby go włożyć, a tu elwa i 2 zaitsevy i jakiś granat. No to już taki podjarany wkładam to wszystko na sloty odpalam 1 deatch match'a. Wszystko ładnie pięknie chodzi, aż do końca rozgrywki. Potem postanowiłem zmienic typ rozgrywki na wskrzeszenie. Jednak elwrci już nie było jak i zaitseva. Został tylko ten jeden co był w prezentach. Stąd moje pytanie skąd to sie wzięło ?. Dodam jeszcze ze przy swoich okienkach miały takie korony. Nwm czy to ma jakies znaczenie. Prosze o szybką odp :D

PS; Przepraszam za błędy ortograficzne :D

PL3 MMO

Opublikowano

Byłeś w Power Master Room :)

Czyli osoba ktora stworzyła room'a Posiadała ten Item czyli Power Master room i widocznie potem wyszla i znikły xD

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Okej ;). Dzięki za odpowiedź i łapcie po lajku. Możecie jeszcze powiedziec jaka broń jest teraz dobra i w miare dostępna.... może być za złoto, AP albo WM. Chce wiedziec na co wydać moje zgromadzone AP :)

PL3 MMO

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zbieraj na snajpe stouta 90 dni kup, full ulepsz i masz najlępsza broń w grze jak dla mnie ;D, wystarczy jeden head i każda postać leży ;]

Nchf.png

lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...