Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hrabia14

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie. Ban za rezygnację z MMT. Jak cię "wkuriwam" (jak to ująłeś) to zalecam rozmowę, bądź wyżej wspomniany odpoczynek, tyle, że w odniesieniu do twojej osoby...

pkgv.jpg

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

18 to za mało dla Ciebie ? Mogę Ci bezproblemowo utrudnić życie na forum - mi to nie przeszkadza. Przemyśl chłopie to co robisz, bo nie jesteś tutaj pępkiem świata, a zachowujesz się co najmniej jakbyś był alfą i omegą. Ziomuś to tylko forum, a Ty niestety chyba nie umiesz sobie z tym poradzić.

Opublikowano

Jak ci to w czymś pomoże to możesz mi perma wlepić. Chciałbym ci tylko wyjaśnić, że "wkurwiam cię" odkąd zacząłem negować twoje decyzje. Czyli od momentu, gdy zamiast pomagać, zacząłeś szkodzić MMT :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

beka w chuj może mi odpowiesz (seldek) czemu ludzie na forum nie są traktowani jednakowo?

jakby tacy ludzie jak ty doszły do władzy w realu to byś zamykal ludzi w więzieniach bo cie wkurwiaja

Opublikowano

Od razu mówię, że prowadzimy tutaj konstruktywną dyskusję. Jak ktoś nie ma nic sensownego do powiedzenia, lub nic nie wnosi do tematu niech lepiej nie pisze głupot :)

Opublikowano

Ok, skoro dyskusja, to zadam pytanie:

Jaki jest rzeczywisty powód bana? Obrazy w strone adminów, czy po prostu własne zdanie i jak wspomniał Hrabia - negowanie Twoich decyzji w MMT. I skąd taki dziwny, 18 dniowy ban.

Opublikowano

Śmieszne jest to że nie umiecie sie w inny sposób dogadać tylko najlepszym sposobem jest danie bana i uciszenie kogoś.

Nie znam sytuacji ale dla mnie bany za takie coś "wkurwianie" to przesada przecież zawsze idzie sie dogadac choćby na pw czy TS i wyjaśnić sobie wszystko.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Hej ziomle wiecie że czego nie powiecie to admin ma wyjebane?

W sumie nikt nie zabroni dać adminowi takiego bana ale takie bany tylko świadczą o administracji

"NIE WARTO SIE ANGAŻOWAĆ BO I TAK SKONCZYSZ Z BANEM"

Opublikowano

:O

Nie znam sytuacji, ale z tego co widziałem to ogarnięty koleś.

Odpoczynek z serii ,,bo mogę" ?

Może byś chociażby dał screena, czy też powód bana?

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

:O

Nie znam sytuacji, ale z tego co widziałem to ogarnięty koleś.

Odpoczynek z serii ,,bo mogę" ?

Może byś chociażby dał screena, czy też powód bana?

Przecież może.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Skoro jest okazja do 'konstruktywnej dyskusji'

Dlaczego administratorzy mogą banować za nic, bez podania powodu i nawet napisania tematu w zbanowanych?

88ojam.jpg

Opublikowano

Dlaczego administratorzy mogą banować za nic, bez podania powodu i nawet napisania tematu w zbanowanych?

88ojam.jpg

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

odpowiedź masz w swojej sygnie.

@up.

kurwa zjebałeś :<

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

"władcy lubią tylko tych, którzy są im przydatni i tylko tak długo, dopóki ich potrzebują"

No kurwa powiedział moderator jak bym teraz miał moda to bym sie czuł jak pracujący czarnoskóry afroamerykanin

Opublikowano

No kurwa powiedział moderator jak bym teraz miał moda to bym sie czuł jak pracujący czarnoskóry afroamerykanin

Jakby babcia miała wąsy, to by była dziadkiem.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Jakby babcia miała wąsy, to by była dziadkiem.

Napisałem co myśle a modem tu byłem więc wiem jak to jest robisz sobie wyjebke 2 dni na forum wchodzisz a taki rmcf na pw wysyła

TO NIE SA ZARTY WEZ SIE DO PRACY LOLOLOLOLO

Ja pierdole kamieniołom

Opublikowano

Nie mam żadnego obowiązku tłumaczenia się ze swojej decyzji. Kto mnie zna, wie, że bana dostaje się ode mnie na pewno nie za darmo. Gratisów nie daję, powodów było kilka, oficjalne upomnienie było, wcześniej przymykałem parę razy oko. Jednak wszystko ma swoje granice. Pozwolę sobie zacytować "wszystko ma swoje priorytety - niestety". I tak było właśnie dzisiaj :-)

Niefortunny 18dniowy ban - zafundowałem mu darmowe wakacje i odpoczynek, który mu się już dawno należał :)

Pozdrawiam i ściskam,

Seldek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...