Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomocy] nowy gracz

looobie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dziś przez przypadek wszedłem na steama aby zobaczyć ile kosztuje dota.. a tu niespodzianka zjechałem niżej i pisze ze już mam tą gre ;D

A więc prosił bym o wyjaśnienie podstawowych zagadnień gry itp, jaka postać łatwo do ogarnięcia, o co chodzi itp.. czy ciężko będzie mi "wejść" w tą gre, nie dosłownie :P ( gram w lol'a 2 lata) itp... to co mi się przyda ;D z góry dzięki, będę like'ował ;d

Opublikowano

Problem w tym,że owszem możesz ściągnąć grę ale grać możesz tylko jako obserwator.

Bez klucza/gifta możesz tylko oglądać mecze ale nie grać.

1353148882-U779272.png

Opublikowano

Jeśli nie aktywowałeś żadnego gift code'a, to nie masz nawet co dokańczać ściągania.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

hmm tam przy stronce doty na steamie było coś tam że jak cos wypełnie moge dostać gifta, zrobiłem to i moge oczekiwac gifta czy nie? ;p

Opublikowano

Chodzi Ci o ankietę ?

Tak choć czas oczekiwania jest różny .

Jedni dostają po kilku dniach inni po miesiącach

:)

1353148882-U779272.png

Opublikowano

Aha dzięki, a niema innej darmowej opcji na zdobycie klucza? Bo wiem ze za te invite niektórzy kase chca ;p

Opublikowano

To, że grałeś w lola 2 lata nic nie znaczy. Większość ludzi tam to i tak inwalidzi więc jedynie map awareness. Last hit w lolu jest tak łatwy, że w docie pewnie 1/2 tego nie zrobisz. Wejdź na forum doty i wyszukaj tematów z polecanymi hero na początek bo one mają po 3-10 stron zazwyczaj i po prostu tu nikt Ci tyle nie napisze.

Trolling is a art.

Opublikowano

Aha dzięki, a niema innej darmowej opcji na zdobycie klucza? Bo wiem ze za te invite niektórzy kase chca ;p

steamgifts.com, steamtrades.com, reddit.com, jeszcze raz reddit.com i dodam jeszcze ze reddit.com jest najlepszym miejscem do tego.

kh4xi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...