Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Połączenie przerwane.

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozegrałem przed chwilą pierwszy mecz i było wszystko ok ,a teraz gdy wejdę do obojętnie jakiej gry rozpocznie się to odliczanie w grze wybiore klase itp i przy 0 wyskakuje mi połączenie przerwanei tak jest za każdym razem.Nie wiecie co mam zrobić ?

Zauważyłem przed chwilą ,że dzieje mi się tak gdy wchodzę tylko na początku meczu.Jak wejdę w połowie problem nie występuje.

Opublikowano

To zależy od hosta. Czasami się takie błędy zdarzają, ale winą może być też twój internet to też nie może być wykluczone.

Opublikowano

To zależy od hosta. Czasami się takie błędy zdarzają, ale winą może być też twój internet to też nie może być wykluczone.

Wina neta? Gdy wejdę tak 30 sec + po rozpoczęciu meczu nie ma żadnego problemu . gdy wejdę na starcie to odrazu rozłączono.Nie wiem czy to był fart x3 czy poprostu rozwiązanie bugu ,ale po lekkim przyspamowaniu na sayu przed końcem odliczania błąd się nie pojawiał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...