Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Skradzione konto

xdzikux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj wieczorem o 22:02 ktoś zmienił e mail do konta origin i teraz nie wiem co robić czy zadzwonić do nich czy co. Jak ktoś wie co robić i jaki jest numer do nich niech da znac

Opublikowano

A mogę gdzieś zobaczyć na jaki e mail został zmieniony?

Ale to jest jakieś dziwne ze można all dane zmienić nawet e mail znając tylko hasło powinni dać że trzeba najpierw na starym e mailu zaakceptować

Ale nie wiecie czy oddadzą mi konto jak mam do niego klucz pudełko itp ?

Opublikowano

A jakiś kontakt telefoniczny do nich ? zadzwoniłem pod 223970840 ale wybrałem pochód że 1 raz mam problem i cisza jakaś melodyjka leci i tak czekałem 4 min i nic zabrało mi 3 zł

Opublikowano

Nie czekaj aż ci odpiszą, zadzwoń do nich po prostu, na pewno ktoś już przeczytał tą wiadomość. Sam miałem z tym problem i napiszę co najlepiej zrobić.

Skoro już do nich napisałeś, to zadzwoń do nich w poniedziałek koło południa najlepiej, Jeżeli na koncie miałeś swoje prawdziwe dane, to odzyskanie to będzie tylko podanie ich przez telefon oraz podanie nowego hasła i e-mail'a.

To co ci się przyda na rozmowę:

Data urodzenia, Imię, Nazwisko, Klucze którymi aktywowałeś grę (wszystkie jakie masz np. w przypadku posiadania podstawki i 2 dodatków to podajesz je wszystkie najlepiej) oraz data ich kupna i aktywacji, Pytania pomocnicze oraz ich odpowiedzi. Jeżeli coś by ci się nie zgadzało to zada dodatkowe pytania dla upewnienia się.

Koszt połączenia nie jest duży, tylko pamiętaj, jeśli dzwonisz na numer służbowy komórkowy, dzwoń z komórki, stacjonarny służbowy, ze stacjonarnego.

Załatwianie wszystkiego w moim przypadku trwało ok 20 minut i za tą rozmowę (przez komórkę) zapłaciłem niecałe 2zł.

Nie polecam czekać, od razu weź sprawy w swoje ręce bo tak to raz dwa i masz z powrotem, a tak poczekasz kilka dni i nawet byś jeszcze kilka razy musiał do nich pisać, a tak raz zadzwonisz i masz.

@ sorka że się rozpisałem, jakoś dzisiaj tak mam ;]

Opublikowano

Możesz podać numer do nich z komórki ja dzwoniłem do nich ale czekałem 13 min i nic jakaś melodyjka tylko a dzwoniłem na 223 970 840 i za jakieś łącznie 20 min czekania 10 zł poszło

Opublikowano

Ktoś wie czy oni w w sobotę też pracują?

516905224 i czy ten numer jest dobry

ten koles podobno tylko pomaga w odzyskaniu konta a numer do EA jest tylko jeden +48 223 970 840

ten koles pomaga odzyskac konto a numer do EA jest tylko jeden +48 223 970 840

Ktoś wie czy oni w w sobotę też pracują?

516905224 i czy ten numer jest dobry

ten koles pomaga w odzyskaniu konta a numer do EA jest tylko jeden +48 223 970 840

ten koles podobno tylko pomaga w odzyskaniu konta a numer do EA jest tylko jeden +48 223 970 840

ten koles pomaga odzyskac konto a numer do EA jest tylko jeden +48 223 970 840

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...