Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] Gry z dzieciństwa.

Arv3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zakładam ten temat, bo chciałbym wiedzieć z jakimi grami wiążecie dzieciństwo. ( każda odp. dt " ja grałem w nogę, ale z was retardy bez dzieciństwa itd.. będzie raportowana ", wiem, że każdy grał w nogę... ale chyba cos poza tym robiliście gdy deszcz padał etc.. " )

Może ja zacznę.

Wolfenstein 3d. Tej gry nigdy nie zapomnę. Z kolegami grało się po nocach przy 15' monitorze. Jedna z lepszych gier...

Croc 2 - best gra 4ever. Ta akcja, gdy było pvp z bossem, bezcenne. Z bratem przechodziliśmy ją ok. tygodnia.

Quake II, III arena - batelfildy i kal of sruty wymiękają przy tym gameplay'u...

Opublikowano

Zdecydowanie Heroes III :) najlepsza gra strategiczna ;] zawsze grałem w to z rodzeństwem ;)

O kurde... ile ja przy tym godzin przegrałem można by było w miesiącach liczyć, pamiętam jak z kolegom na dwóch przez całe wakacje i cały rok szkolny graliśmy codziennie po szkole do wieczora :)

No i Harry Potter Komnata Tajemnic, Gothic 1/2/Noc Kruka, GTA SA

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jezu... Jak sobie teraz to przypominam, to aż mi się chce tam wracać... :D hmmm co mogę jeszcze polecić...

Polecam jeszcze:

Wolfenstein Enemy Territory :D

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...