Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]nagrywanie gier na Xbox 360

MrSpritex1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podaj ustawienia z jakimi nagrywałeś, ewentualnie poradnik z którego korzystałeś.

Z jaką prędkością nagrywasz i na jakich płytach ?

Podaj jeszcze rodzaj nagrywarki.

Jest to dość częsty błąd, dużo rzeczy mogło go spowodowac więc nie ma jednej rady która pomaga mu zapobiec. : )

Opublikowano
http://forum.torrenty.org/viewtopic.php?t=51081

to jest poradnik z którego korzystam,nagrywam z prędkością 2,4x na verbatim DVD+R DL 8.5 gb a nagrywarka to "BENQ DVD DD DW1650 ATA DEVICE"

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Nie wiem, czy mogę w tym temacie wysłać link do innego forum z poradnikiem więc wysłałem Ci na PW.

Jest to najlepszy poradnik na necie, sprawdź czy inne opcje masz ustawione tak samo.

Ogólnie to masz słabą nagrywarke, a próbujesz nagrać grę xgd3, jak ja nagrywałem starą to miałem takie same błędy, więc myślę że to jest przyczyną.

Nagrywałeś już wcześniej jakieś gry z xgd3 bezproblemowo ? Lub w ogóle jakieś gry z XGD2?

Opublikowano

Próbowałem nagrać WWE 13, też nie dało rady, był identyczny błąd.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Nie wiem, czy mogę w tym temacie wysłać link do innego forum z poradnikiem więc wysłałem Ci na PW.

Jest to najlepszy poradnik na necie, sprawdź czy inne opcje masz ustawione tak samo.

Ogólnie to masz słabą nagrywarke, a próbujesz nagrać grę xgd3, jak ja nagrywałem starą to miałem takie same błędy, więc myślę że to jest przyczyną.

Nagrywałeś już wcześniej jakieś gry z xgd3 bezproblemowo ? Lub w ogóle jakieś gry z XGD2?

Nie jest to reklama forum, więc możesz podać, szczególnie, że może przydać sie innym.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Do poprawnego nagrywania gier z zabezpieczeniem XGD3 wymagany jest napęd LiteOn iHAS w wersji B. Trzeba wgrać do niej oprogramowanie iXtreme BURNER MAX, które umożliwi zapisywanie danych na pozostałych sektorach płyty. Z tym oprogramowaniem gry można nagrywać tylko na płytach Verbatim, choć wychodziły FW umożliwiające użycie innego nośnika (zbytnio się w to nie wtajemniczałem).

darkness3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...