Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]CoD BO2

banan12358

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam do was pytanie . Otóż czy podoba wam się Call Of Duty Black Ops 2 czy raczej nie .

Mojego zdania jest to gra bezsensu i widziałem w jakimś temacie odpowiedz że jeśli ktoś lubi gry wojenne niech kupi ale ta gra odchodzi od starych wersji tej gry , jest taka bardziej SF jakieś helikoptery z Avatara itp ... Teraz wy się wypowiedzcie na ten temat.

YmFuYW4xMjM1OF9fX2V1bmVfX18zNjJfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX185X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Gra sama w sobie nie jest taka zła... ale bardzo zaskakująca kupując Pre-order dostawałeś DLC 1 mapa NUKETOWN właśnie wczoraj ją skasowali z posiadaczy i już jej nie ma... :D

Jestem w stanie polecić bardziej tą gre niż wcześniejszą wersje MW3... tam naprawde Infinity ward zrobiło syf.. i teraz to Treyarch musiał naprawić :P

Gra jest z przyszłości rozgrywana w 2025 roku co może zaskoczyć każdego gracza ? - Nie ma słynnych AK-47 i Aku jak w pierwszej wersji Black Ops, sam osobiście posiadam wszystkie wersje Call of duty i co miałem powiedzieć to powiedziałem :D

76561198048736832.png

Opublikowano

W singlu nie jest zła - nie jest już tak oskryptowana jak poprzednie części a i 7 rozwiązań to fajny pomysł. Grafika się troche nie podoba, ale cóż, z silnika więcej się nie wyciśnie.

Multi to poezja, jak każdy CoD czy BF. A drony to kwestia gustu, jak dla mnie to przyjemny dodatek :).

1355657225-U782590.png

Opublikowano

@up

czy ciebie popierdzielilo? Kampania taka sobie widziałem lepsze epic to ona nie jest. Multi dobry szybko sie lvle wbija, ale nie dla każdego bo nie każdy lubi przyszłość. Zombie jest najlepszy ze wszystkich.

final.jpg

Opublikowano

up2@ i up@

Nie zgodze się wcześniej pisałem że jest dobre Multi itd, ale jeszcze nie pograłem... to notka wyjaśnienia:

Kampania - Nie jest zła, ale myślałem że będzie troche dłuższa 5h jednak to troszke za mało na przejście, ale jest fajnie zrobiona.

Zoombie - Tutaj nie będe się rozpisywał jest zrobione dobrze jak w BO I :)

Multiplayer - Tutaj zaczynają się schody ;

Publiczne mecze - Pierwsze jest to, że skasowali mape NukeTown na której można było szybko wbijać lvl, drugie są bardzo nie wyrównane bronie, SMG nie mają recoila praktycznie, a Szturmowe nie ma nic specjalnego ( 1-2 bronie godne uwagi ), O Strzelbach i Runnerach lepiej nie wspominać, - strzelba 1 hit = zgon, Runner... szkoda komentarza - Ludzie z tym latają bo nie potrafią ugrac nic normalnego bronią, a to jest śmieszne. Mapy nie są złe całkiem fajnie zrobione ale to było już wiadome po zapowiedziach, to wychodzi, że Publiczne mecze nie sa takie za specjalne ze względu na bronie, i ludzi którzy z nimi chodzą.

ESL - Obstawiam, że pewnie 50% osób nie wie o co z tym chodzi, ale i tak napisze - Tutaj też nie ma nic specjalnego ponieważ mecze Versus są rozgrywane na hostach bo nie ma serwerów dedykowanych, są straszne komplikacje typu... aby zagrać mecz versus musisz dołączyć do chatu grupy, dodać do znajomych zalożyciela i on Cie musi zaprosić co jest śmieszne bo po dodaniu kogoś w grze... Ty go nie masz w znajomych i trzeba restartować STEAM z tego często jest NR bo ludzie idąc na Versusa mają NAT - Ograniczony i nie mogą dołączyć do hostera... to tyle na temt BO II

Pozdrawiam powiedziałem wszystko co dotychczas sprawdziłem, może to komuś pomoże :)

76561198048736832.png

Opublikowano

up2@ i up@

Nie zgodze się wcześniej pisałem że jest dobre Multi itd, ale jeszcze nie pograłem... to notka wyjaśnienia:

Kampania - Nie jest zła, ale myślałem że będzie troche dłuższa 5h jednak to troszke za mało na przejście, ale jest fajnie zrobiona.

Zoombie - Tutaj nie będe się rozpisywał jest zrobione dobrze jak w BO I :)

Multiplayer - Tutaj zaczynają się schody ;

Publiczne mecze - Pierwsze jest to, że skasowali mape NukeTown na której można było szybko wbijać lvl, drugie są bardzo nie wyrównane bronie, SMG nie mają recoila praktycznie, a Szturmowe nie ma nic specjalnego ( 1-2 bronie godne uwagi ), O Strzelbach i Runnerach lepiej nie wspominać, - strzelba 1 hit = zgon, Runner... szkoda komentarza - Ludzie z tym latają bo nie potrafią ugrac nic normalnego bronią, a to jest śmieszne. Mapy nie są złe całkiem fajnie zrobione ale to było już wiadome po zapowiedziach, to wychodzi, że Publiczne mecze nie sa takie za specjalne ze względu na bronie, i ludzi którzy z nimi chodzą.

Zgodzę się z tobą na nuketownie było można wbić od 1-40 w jakieś 3h jeśli się miało dobrego skilla, SMG tak jak mówisz nie mają recoila ale są także overpower.

Teraz się przyczepie do Karabinów Szturmowych większość z nich jest za słaba, taka broń jak M27 nie potrafi zabić gracza z taką bronią jak np: PDW-57

Strzelby hmm a dokładnie strzelba bo większość graczy używa tylko jednej strzelby zwanej PUMP najmocniejsza,noobska i na nuketownie w grach mieszanych jest standardem wielu dzieci lub no-lifeów.

final.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...