Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Liga ESL

sdr123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Zapisałem się do dzisiejszych rozgrywek ESL LoL 1v1, które odbędą się one o 19:00. Czy oni będą mnie zapraszać do gier ? Nigdy nie brałem udziału w czymś takim i nie wiem, poinformuje mnie ktoś o tym?

Opublikowano

Przeważnie w eslowych rozgrywkach w ligach lub mniejszych turniejach pojedynki organizujecie między sobą, na koniec wklejacie screena dajecie 1 wygraną 2 przegraną obydwaj zatwierdzacie i jest git.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

No wiadomo, że przecież spektatorzy będą bo jednak ESL jest profesjonalną ligą. Tylko nie wiem, gdzie będą informacje jak się będzie odbywał event i gry, kto z kim i jak.

Opublikowano

Jeszcze z 15min przed rozpoczęciem turnieju musisz potwierdzić na eslu swoją obecność, abyś zagościł w drzewku turniejowym :)

Gdy już będziesz miał mecz przejdź do Mecze -> Match Details i tam jak klikniesz na dole będziesz miał kod, który skopiujesz.

W LoLu klikasz Play -> Custom -> Tournament Code i tam wklejasz wcześniej skopiowany kod, jeśli przeciwnik nie wejdzie do tego meczu to spokojnie możesz to zgłosić esl, a przeniosą cię do kolejnej rundy :)

Po meczu nie ma żadnego zatwierdzania, wynik sam się pokaże i automatycznie przeniesie cię do kolejnego miejsca na drzewku turniejowym.

Opublikowano

Ok. Wiem o tych potwierdzeniach, trzeba potwierdzić 40minut i 10minut przed.

Ale ostatnie pytanie : Czy mogę sprawdzić teraz z kim jestem w drabince ?

Aha i co to są za punkty, które się tak wygrywa i do czego służą ?

Opublikowano

Nagrody za turniej można zobaczyć w Zasadach danego turnieju czy jakoś tak...

Wygrywa się 30 DNI Premium na ESL...

Przez to możesz uczestniczyć w lepszych turniejach itd....