Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer vs Smartfon

Platinum™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ty to coś uważasz za dobry telefon w tej cenie? kup lepiej coś nowszego i lepszego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@Up

Jeżeli ma kupić gotowca z allegro, to lepiej już telefon, bo na tym komputerze to sobie nie pogra w nic co ma lepszą grafikę od mario

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

No z takim kompem to nie poszalejesz. Obawiam się że pasjans pająk by Ci się nawet zacinał na średnim poziomie trudności..

Choć ten telefon... szału nie ma, dupy nie urywa.

Znajdź lepszego kompa.

Opublikowano

No z takim kompem to nie poszalejesz. Obawiam się że pasjans pająk by Ci się nawet zacinał na średnim poziomie trudności..

Choć ten telefon... szału nie ma, dupy nie urywa.

Znajdź lepszego kompa.

Za 800zł nie złoży kompa...

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Up

Jeżeli nie masz pojęcia o czym mówisz to się nie wypowiadaj.

Puste Ghz i pamięci nic nie znaczą tu chodzi o to jaka MOBO, GPU, PSU, HDD, CASE zawsze trzeba podawać modele nie Ghz czy pamięć własną

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Lepiej poczekaj jeszcze trochę, aż te lepsze komputery stanieją i wtedy możesz brać się za zakup, oraz troszeczkę więcej funduszy, przekaż na to ;)

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

@Up

Jeżeli nie masz pojęcia o czym mówisz to się nie wypowiadaj.

Puste Ghz i pamięci nic nie znaczą tu chodzi o to jaka MOBO, GPU, PSU, HDD, CASE zawsze trzeba podawać modele nie Ghz czy pamięć własną

Nie wiem ziom jakim y językiem się posługujesz pisząc do mnie teog typu odpowiedź :P Ale 4gb ramu i 3ghz x2 to dobrze? A co do smartfona to zemu uważacie, że słaby. Ja potrzebuje :

Android z możliwością aktualizacji

Ekran min. 3.5 cala

min około 512 mb ramu

i min. 800 mhz processora

Ten telefon spełnia te wymagania więc czemu miałbym go nie brać. A komputer to daj linka do jakiegoś dobrego taniego

Opublikowano

Szczerze. Po co Ci telefon za 700 zł? Dozbieraj sobie do 1.5 k i kup w miarę dobry PC, bo telefon jak dla mnie to jest tylko do dzwonienia, smsów i przeglądania neta.

@UP

Zobacz, że te oferty nawet nazw nie mają. Teraz minimalny komp za 1.5 k złożysz, taniej nie da rady.

he?

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że tego telefonu nie opłaca się kupować. W podobnej cenie SE xperię arc S. Ja bym wybrała komputer, telefon równie dobrze możesz wziąć sobie na abonament. Poza tym, ludzie, nie każdy potrzebuje komputer - monstrum. Ten nie jest za dobry, ale poważnie, to zależy co jest bardziej potrzebne. Samsungi są trefne, jeżeli już ma być to telefon to tylko Soniak.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Platinum.

Przetłumaczę Tobie wypowiedź Flap-a :

Nie liczy się to ile masz ramu i ile Ghz ma procesor, liczy się jakie mają taktowanie, jaka firma..

To tak jak z samochodem, albo pojeździsz dwa lata i się rozsypie, a podczas jazdy odczujesz każde nierówności, albo będziesz "płynął" po asfalcie i śmigał 10 lat bez poważnych wymian.

Opublikowano

Własnie ja nie lubie sony ericsonów. Wolę iphony,htc,samsungi. noki tez nie lubie bo mają symbian/windows phone. Macie chyba racje kupie sobie zwykłego mini 2. Jest prawie taki sam co ace duos (mini 2 jest mniejszy i ma gorszy aparat, ale na aparacie mi nie zalezy) a kosztuje 200 zl mniej. 450 zł i mam mini 2

Co do abonamentu to nigdy nie bedę miał, więc nie piszcie, że mam kupić telefon na abonamencie bo taniej jest....

Platinum.

Przetłumaczę Tobie wypowiedź Flap-a :

Nie liczy się to ile masz ramu i ile Ghz ma procesor, liczy się jakie mają taktowanie, jaka firma..

To tak jak z samochodem, albo pojeździsz dwa lata i się rozsypie, a podczas jazdy odczujesz każde nierówności, albo będziesz "płynął" po asfalcie i śmigał 10 lat bez poważnych wymian.

No dobra, ale przecież na kompie nie bedę jeździł czy go kopał. Wazne jest to żeby gry typu mw3,assasin creed działały

Opublikowano

gz komputer za 800zł i to juz poskladany.. Lepiej dac 2.5tysia i powiedziec w sklepie co chcesz i ci go zlożą tak jak u mnie i moge miec odpalone 5metinow i moze wiecej nie probowalem ;) Na fB wszystko dobrze ;d Mozesz miec metiny otwarte przy czym odpalic muzyke i grac w cs;a czy w co ty tam grasz

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Opublikowano

Dobry telefon to i kupisz za 150zł. Komputer z allegro? Dobra beka. Chyba, że chcesz grać w The Sims 2 i NFS: Carbon. Karta graficzna, która nic nie pociągnie i będzie miała same problemy. Dozbieraj to 1000zł i poproś kogoś o złożenie dobrego kompa.

Wazne jest to żeby gry typu mw3,assasin creed działały

Na tym czymś o płynnej grze w MW3 możesz tylko pomarzyć.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Ten komputer to nie cuda... Coś jak komputery poleasingowe, które niestety są może i tanie, ale nie służą do gier, telefon ? Jest śmieszny jak za taką cenę. Ja mam Sony Xperia Tico, która chodzi po 500zł, ( mam z abonamentu dopłaty 29zł) i nie narzekam.

Reasumując - hajs zostaw i dozbieraj do 2000zł i złóż coś pożądniejszego. Telefon ? Szkoda tyle kasy na niego....

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Mam pytanie. Co to za różnica czy komputer z allegro lub czy komputer jest składany czuy odrazu komplet kupiony

@down zalezy też od użytkownika. WIadomo że jak ma dobre oceny to sprzedaje dobry towar

Nieee nie ważne jaką ma ocenie kurde zrozum to

Jeżeli chcesz argumentów to proszę

http://stop.gotowcom.prv.pl/

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

chcesz telefon? Nie wydawaj 800zł na fona, kup sobie galaxy mini 2. Cena to ok. 400zł. Mam i jest zajebisty, nie zacina. Aparat dobry a nagrywanie zajebiste.

Komputer do grania? Jeżeli nie masz 1.500zł to nic fajnego nie kupisz.

skpUo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...