Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak się formatuje smartfony typu galaxy Ace?

Platinum™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są do 800zł -.-, a co do baterii to ja stosuje pierwszą metodę rozładować do 0% i ładować w sumie do 100% a nie 24h. Nie narzekam na żywotność baterii..

Opublikowano

nowych baterii zwłaszcza LI-Ion się nie formatuje w ogóle , wręcz niszczy to baterię

normalnie ładuje sie je z co jakis czas dłuzej po 4-5 h na full i użytkuje, w międzyczasie można doładowywać przez dowolny czas i kiedy sie chce

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nowych baterii zwłaszcza LI-Ion się nie formatuje w ogóle , wręcz niszczy to baterię

normalnie ładuje sie je z co jakis czas dłuzej po 4-5 h na full i użytkuje, w międzyczasie można doładowywać przez dowolny czas i kiedy sie chce

To czemu w opisie na allegro pisze, że telefon nie jest formatowany? Nie napisali by tego, gdyby formatowanie było zbędne

Są do 800zł -.-, a co do baterii to ja stosuje pierwszą metodę rozładować do 0% i ładować w sumie do 100% a nie 24h. Nie narzekam na żywotność baterii..

Dlaczego tak brzydko kłamiesz? ace 2 kosztuje najtańszy około 820 zł, Sg3 najtańszy z ponad 1000 zł. JA CHCĘ NOWY TELEFON!

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...