Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Textur Pack FaitFull Server POMOCY

xCraftRayX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy na serwer wgrałem textur pack FaitFull lecz mam teraz problem bo nieiwem jak go patchować na serwerze HELP

Fajnie by było ajk ktoś by podał link do zpatchowanego Texturpacka FaitFull 1.4.4

Opublikowano

spatchowac - domyślam się że chodzi ci o różne dziwne znaczki na blokach np płomienie itp itd

Nie da się tego zrobic na serwerze - to musi robic kazdy indywidualnie za pomocą programu o nazwie McPatcher (o ile db pamietam) też miałem go na swoim serwie :)

Opublikowano

spatchowac - domyślam się że chodzi ci o różne dziwne znaczki na blokach np płomienie itp itd

Nie da się tego zrobic na serwerze - to musi robic kazdy indywidualnie za pomocą programu o nazwie McPatcher (o ile db pamietam) też miałem go na swoim serwie :)

A da się jakoś zpatchować na pc a potem skopiować jakieś pliki wgrać na jakas strone i z tamtej strony link do pobrania wkleic do serwa ??
Opublikowano

Optifine nie ma nic wspólnego z mcpatcherem.

Patchuje grę, można go zastąpić mcpatcherem.

"Jeśli wgrywasz OptiFine, to nie musisz używać patchera. Będziesz mógł normalnie używać teksturek HD."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...