Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Keye.pl, premium edition.

adamus940

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar kupić bf3 premium edition czyli podstawka + premium, i czy mogę miec tylko klucz bo niewiem czy płytka potrzebna.

No i czy ta strona jest bezpieczna?

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano

Ja kupowałem i wszystko poszło gładko ^ ^ Przelew doszedł i od razu dostałem keya na maila.

11.jpg

Opublikowano

Koledzy wyżej mają rację. Stronka super oraz bezpieczna, kase wysłałem koło 15 a o 21 dostałem maila z kluczem :) polecam

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

" kupić bf3 premium edition czyli podstawka + premium"

taki mały szczegół, premium edition to podstawka razem z premium, a samo premium nie zawiera podstawki. Także pewnie zamierzasz kupić samo premium edition :D

ta stronka jest sprawdzona przez wiele osób, sam mam kilka gierek z tej strony, klucze dostawałem najpóźniej pół minuty po zakupie.

Opublikowano

w pełni bezpieczna stronka. polecam

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Nie opłaca się teraz kupować na keye.pl 139.90zł, a na origin 124,50zł. Gdy kupisz tą edycje dostaniesz podstawke na płycie (klucz też) i klucz do premium.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...