Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Call of Duty Black Ops 2.

Denyero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam pytanie - jest możliwość gry w trybie Multiplayer w COD BO 2? To znaczy możliwość jest, ale jak to zrobić, żeby się połączyć? Proszę o wszystkie uwagi i słuszne spostrzeżenia :)

Opublikowano

@UP Raczej nie ... <_< I powiedz mi czemu graszna piracie? Ludzie siedza miesiacami nad 1 gra a ty co ? W 1 dzien masz darmowe gre ... Zastanow sie

:) jezeli nie masz 240 pln to nie kupuj gry i uzbieraj jak kazdy.

Opublikowano

Ziomuś, opanuj się. Chcesz mi tym powiedzieć, że nigdy nic z internetu nie ściągałeś. Nie, w życiu. Jesteś multimilionerem i wszystko kupujesz. Rozumiem.

Opublikowano

Nie piracie nie zagrasz. Zgadzam się z kolegami. Ludzie pracują, wydają pieniądze, a ty jak postępujesz. Kupujesz i masz na stałe.

Opublikowano

Ziomuś, opanuj się. Chcesz mi tym powiedzieć, że nigdy nic z internetu nie ściągałeś. Nie, w życiu. Jesteś multimilionerem i wszystko kupujesz. Rozumiem.

A po co mam byc multimilionerem ? Co gry cie kosztuje dziesiatki tysiecy zlotych ? Watpie :) jak cie nie stac na gre , to jej nie pobieraj poprostu odloz sobie to na pozniej jak bedziesz mial kase.

Opublikowano

Na piratach w multi można było grać... ale 10 lat temu. Co do piractwa to to zwykła kradzież. Czemu nie wejdziesz do supermarketu i nie podpierdzielisz black opsa z półki? Bo jesteś za słaby na to, przez neta jest łatwiej. Przynajmniej w multi byś sobie pograł.

Btw. to forum (jak już zauważyłeś) nie popiera piractwa - stąd to negatywne nastawienie.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

@UP Raczej nie ... <_< I powiedz mi czemu graszna piracie? Ludzie siedza miesiacami nad 1 gra a ty co ? W 1 dzien masz darmowe gre ... Zastanow sie :) jezeli nie masz 240 pln to nie kupuj gry i uzbieraj jak kazdy.

Gra kosztuje 100 zł +/-

@:

Piraty nie przechodza w tej części. Automat od Treyarch odrazu kończy Twoją kariere, poza tym MPC nie popiera piractwa więc nikt Ci nie odpowie :D

@UP

Poczytaj regulamin.

76561198048736832.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc , jeżeli stać cie na komputer który udźwignie tą grę , to stać cię i na grę :) , close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...