Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Da ktoś kod vouchera?

sebol07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszperałem trochę w googlach i na jednym takim temacie napisali że kod na vouchera jest najprawdopodobniej na twojej skrzynce odbiorczej (E-mail).Sprawdź może dostałeś ten kod.

Opublikowano

Ten kod otrzymuje się, gdy jest się nieaktywnym przez pewien okres czasu na e-mail.

Nigdy nie rozdawali tych kodów do masowego użycia, a także ten kod jest jednorazowy.

Zatem swój kod użyjesz tylko Ty nikt inny.

Opublikowano

Ten kod otrzymuje się, gdy jest się nieaktywnym przez pewien okres czasu na e-mail.

Nigdy nie rozdawali tych kodów do masowego użycia, a także ten kod jest jednorazowy.

Zatem swój kod użyjesz tylko Ty nikt inny.

Kody na broń zawsze są na e-mailu podanym przy rejestracji konta na Brick Force.Każdy ale to każdy dostanie kod na podany e-mail.Jest pewien czas do użycia tego kodu.

Ps.Każdy dostaje różny kod na e-maila.

Opublikowano

tylko jest jeden haczyk wszystkie kody są takie same. Np. ja i mój kolega dostaliśmy teraz na e-maila te kody i były takie same tylko że jedno konto może wykorzystać go tylko raz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...