Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Smartfon do 0,8k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki telefon smartfon do 800 zł ? Wiem, że dobry jest Ace 2 w tej cenie. Jest coś jeszcze?

#edit A no tak zapomniałbym : System: Android,iOS (ten iphonowy), Aparat: Bylo by fajnie gdyby był 5mpx , lampa blyskowa, ale nie zależy mi na tym jakoś mocno, Im większy telefon tym lepszy.

Opublikowano

800 zł to dużo. Polecam serwis Tablica i przeszukaj oferty.

Widziałam sII w świetnym stanie za 700, htc evo 3d i inne telefony z wyższej półki za naprawdę małe pieniądze. :)

Opublikowano

Uzywanych nie chcę. Po za tym te 800 zł to jest max. Wolałbym telefon np. za 700 będzie łatwiej i szybciej o tyle kasy. Tylko za przeszło 700 mogę kupić fajny telefon Ace duos, który od mini2 jest lepszy tylko aparatem i rozmiarami (ace duos jest większy) więc czy warto dopłacać 200 zł, żeby mieć większy telefon?

@down wszystkie chyba telefony, które wymieniłeś kosztują więcej niż 800 zł . Np. sg+ kosztuje około 1k, Ace2 ponad 800 zł.

Opublikowano

Uzywanych nie chcę. Po za tym te 800 zł to jest max. Wolałbym telefon np. za 700 będzie łatwiej i szybciej o tyle kasy. Tylko za przeszło 700 mogę kupić fajny telefon Ace duos, który od mini2 jest lepszy tylko aparatem i rozmiarami (ace duos jest większy) więc czy warto dopłacać 200 zł, żeby mieć większy telefon?

@down wszystkie chyba telefony, które wymieniłeś kosztują więcej niż 800 zł . Np. sg+ kosztuje około 1k, Ace2 ponad 800 zł.

Na twoim miejscu zastanowiłbym się nad używkami. Po pierwsze, może kupić w stanie ideanalnym na gwarancji, a cena będzie niższa o jakieś 10%, do 35% w zależności od okazji jaką znajdziesz. Rysy - no to według mnie jest śmieszne. Stawiam, że jak kupisz nowy, to i tak po 2 miesiącach będzie bardziej zarysowana obudowa, niż byś kupił taką używkę z allegro ;). To jest po prostu telefon, na nim z natury pojawiają się rysy :D. W tej cenie masz w bardzo dobrym stanie SGS2 bez większych ubytków (to zależy oczywiście od tego jak szukasz, a także od tego ile osób taki telefon chce mieć ;)), a żaden z podanych przez Ciebie telefonów nie przebije jego parametrów. Do tego możesz jeszcze poszukać LG SWIFT 3D, również dobry foniq.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...