Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban :/

craftlog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Postanowiłem się godzinke temu zalogować na moje konto , ale , o zgrozo , okazało się że : This World of Warcraft account has been temporarily suspended . Wiem oczywiście co to znaczy(czasowe zawieszenie konta). Na konto battlenet mogę się zalogować . W WoW Community mam swoje postacie . Nie chciałbym zeby konto przepadło bo bardzo napracowałem się przy hunterze 55 lvl'u i DK 62 :/ . Czy ktoś miał podobną sytuacje ? Czy wie ktoś jak to naprawić ?

Opublikowano

Wejdź na maila zobacz o co chodzi, na konto bnet na stronce, jak nie to dzwoń - https://eu.battle.net/support/pl/article/contact darmowy numer, - Polska 0800 702217 11:30 ? 19:30 CET

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

słuchaj wszystko da się załątwić z blizzem ja sam czasem używam botów na wowie np ostatnio zbanowali mnie za to i dostałem dożywotniego bana, zadzwoniłem do nich powiedziałem że nie wiem o co chodzi itp itd a babka zresztą miła pani powiedziała żebym więcej nie używał bota bo domyśla sie jak jest naprawdę :D odblokowali mi konto ;]

weź pod uwagę to są normalni ludzie tacy jak my i da sie z nimi dogadać ;]

Opublikowano

Przed chwilą wyskoczyło mi , iż ktoś jest na moim koncie w grze O_o . Dziwię się czemu hacker spośród wszystkich kont z umbra pro postaciami wybrał akurat mnie ...

Edit : Problem rozwiązany ! Zmieniłem login i hasło do konta . Wygląda na to , że to sprawka hackera . Do wszystkich kolegów lecą lajki . :-)

p.s : Czemu mam zablokowany czat ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...