Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Wygasły mi wszystkie gry

RaYeRs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mój problem przedstawia się następująco. Przez około miesiąc nie logowałem sie na battleneta-związane brakiem internetu. Dziś wchodzę i ku mojemu ździwieniu we wszystkich grach jest możliwość upgrade,(starter). Jeżeli wchodzę i chce wpisać kod wcześniej wpisany wyskakuje, że ten kod jest już wykorzystany. Czy jest jakiś sposób na przywrócenie moich gier ? Bardzoo proszę o pomoc.

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Jeżeli wchodzę i chce wpisać kod wcześniej wpisany wyskakuje, że ten kod jest już wykorzystany. Czy jest jakiś sposób na przywrócenie moich gier ? Bardzoo proszę o pomoc.

Upgrade oznacza to, ze powinienes zakupic dodatki do wow, ktorych jeszcze nie posiadasz. Nie mozesz wpisywac cdkey'ow wczesniej uzytych, lol.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Masz starter czy miałeś dodatki ale teraz traktują cię jakbyś miał starter ?

Opublikowano

Wszystkie były kupione i wersji pełnej, teraz cofnęło mi do starteru i to samo jest ze starcraftem

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Zgłoś to do pomocy technicznej . Jeśli napiszesz po angielsku to szybko napiszą , mi odpisują niemal natychmiastowo w grze albo przez strone .

Opublikowano

Wszystkie były kupione i wersji pełnej, teraz cofnęło mi do starteru i to samo jest ze starcraftem

A czy zakupiles Mists of Pandaria? Bo watpie by jakimkolwiek cudem cofnelo ci client'a do f2p.

kh4xi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...