Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ip Serverów

Slipknot_666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Gdzie mam szukać aktualnych IP serverów ... mam chinskiego clienta i moge grac za pomoca launchera od "Ryboll" w zzyt2 ale tak bez spolszczenia jest kijowo.. a żeby zrobić spolszczenie trzeba mieć IP servera. Nie mam pojęcia gdzie to znaleźć. Kto wie jakie aktualne jest IP zzyt2 albo chociac gdzie to moge znaleźć to prosze napiszcie to zrobie spolszczenie... i moge to udostepnic. Nie zamykać bo szukałem i nie ma zadnych sensowncy tematow o IP przynajmniej z tego co szukalem to nei znalazlem ..

Opublikowano

Proste ściągasz Chinską Podstawka i w folderze masz plik Często zwany "MC" otwierasz i masz ip serwera

Jest to plik tekstowy

Yyyy.... Po co to czytasz ?:O

signreclusa.gif Dawaj Minusaa ^^

Opublikowano

Kurde tyle wiem ale te IP servera sie zmienilo wiec tam wlasnie musze zmienic w tym pliku te IP w notatniku zeby moc zainstalowac spolszczenie.. zapomnialbym napisac za dobre odpowiedzi poleca 5 ;]

Edit. nie wiem czy wiesz o co chodzi ale prosciej nie umiem napisac

Opublikowano

@Slipknot_666 Powinien być raport za spam

2 posty 1

Dzisiaj, 07:41 PM

a 2

Dzisiaj, 07:43 PM

Yyyy.... Po co to czytasz ?:O

signreclusa.gif Dawaj Minusaa ^^

Opublikowano

@dydku Powinien być raport za spam ... -.- Nie masz nic do tematu ? To nie pisz . a Co do launchera chińskiego zzyt2 ja mam. Napsiz na PW

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Okta zrobilem tak jak napisales i wkleilem te IP do zzyt2 w pliku "serverinfo" było tak:

"SERVER03_CHANNEL_DICT = { #zzyt2

1:{"key":31,"name":"CH1 ","ip":"121.12.173.183","tcp_port":13000,"udp_port":13000,"state":STATE_NONE,}, "

a zrobilem tak:

"SERVER03_CHANNEL_DICT = { #zzyt2

1:{"key":31,"name":"CH1 ","ip":"121.12.117.158","tcp_port":11002,"udp_port":11002,"state":STATE_NONE,}, "

i nadal nie dziala nadal mma blad polaczenia z serverem.. co zrobilem zle?

• Dodaj nową pozycję...