Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Reffy

Heniuś#666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie 3on3, najlepiej dominion, bo teraz 3on3 normalne idzie długo grać, 5on5 też czasami można długo pograć, a Dominiona można szybko skończyć i źle z IP/expem nie jest, ale dawno nie praktykowałem refów więc mogło się coś zmienić.

Opublikowano

Na domionie 10lv wbijać? Wieki.

Zawsze na 5v5, szybko idzie z expboostem więc w jeden dzień połowe wbijesz.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

jezeli sam sobie nabijsz moga ci je usunac i raczej na 100% to zrobia

Nie bardzo, sprawdzają od 50 refów, poza tym jak ktoś ma zmienne IP to mogą mu naskoczyć :P (choć mogę się mylić)

@top, lepiej 5v5, graj na boty zaawansowane, czasem jest trudno na początkowych lvlach, dlatego trzeba mieć mocnego picka, którym można wycarrować grę.

Wiem jak jest na początkowych lvlach kiedy idzie się na boty zaawansowane, bo te niskie lvle idą feedować te boty i jest ciężko, dlatego mecz trwa całkiem długo czasu, a jak chcesz to idź na ludzi 5v5. Odradzam dominion, bo mało expa leci tam :P

Opublikowano

A tak już sie pytając, to jesli zrobie sobie z 20,30 refków 5 lvl to duża możliwość że mi usuna ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...