Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bot do automatycznego bugowania SM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam bot'a do automatycznego bugowania SM u Seon-Hae. Prosze nie pisac ze juz jest na forum bo mam go lecz caly czas sie buguje. Szukam takiego aby sie NIE BUGOWAL.

Opublikowano

Sorry winnetou, lepszego nie napiszesz, chyba że komuś zapłacisz

I z tego co wiem to xenox się nieco zabezpieczył przed niektórymi zabawami, więc dużo nie da się podziałać.

Nie mówię że się nie da.

Ile płacisz?

Swoją drogą jest zakaz handlu na forum...

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

I z tego co wiem to xenox się nieco zabezpieczył przed niektórymi zabawami, więc dużo nie da się podziałać.

Nie zabezpieczył, tylko jest tak dużo zapytań do bazy że się 'laguje' i niekiedy wyskakuje "czy chcesz utworzyć konto bankowe" :P

Opublikowano

Podłączam się do tematu. Phoenix_PL Moim zdaniem problem nie leży w kliencie xenoxa ani w xenoxie tylko w bocie, ponieważ zauważyłem że bot zacina się tylko gdy wyskoczy komunikat "Witaj[nick]", a jak przejdzie dalej to tnie się po kliknięciu na hae i nie klika "bank" więc moim zdaniem problem leży w tym momencie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...