Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Reklamy

Koongor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałem sie dowiedzieć oco chodzi z tymi reklamami.

Jak to sie robi co sie robi i co i jak tak opisać któtko ale na temat.

Za dobrą pomoć daje LIKE :]

Opublikowano

Logujesz się na konto na stronie i normalnie żeby mieć NX i za te NX fajne bronie musisz wydać minimum 20 zł, a kiedy robisz reklamy masz NX za darmo. Za 2h robienia reklam oszczędzasz 20 złotych. Jeżeli zrobisz wszystkie reklamy musisz czekać, aż NEXON udostępni nowe.

Wiele tutoriali znajdziesz na forum jak robić reklamy itd. Większość ode mnie ;)

Opublikowano

a gdzie dokładnie znajde te reklamy?? na tej stronie jak je robić itp mówiłem szczegółowo w co wchodze itp ;D Lajka i tak masz bo coś zrozumiałem ;p

Opublikowano

Klikasz to "Charge nx", potem masz wybór w jaki sposób chcesz zapłacić (pay safe card, telefon, karta kredytowa). Na samym dole masz taką metodę "Offer payment", naciskasz to i masz taki sposób "Token adds" wchodzisz w to i pokazują Ci się reklamy. Wchodzisz na daną reklamę i ją wypełniasz. (czasem trzeba coś pobrać, czasem się rejestrować)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...