Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Serwer Portalgraczy.pl#1

TyHojkJu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W związku z tym że nie znalazłem odpowiedniego działy na forum piszę go tutaj.

Chciałbym was przywitać na jednym z największych forum w Polsce o tematyce gier i graczy.

Reprezentuję serwer do Battlefielda 3 ?Portalgraczy.pl#1? oraz społeczność portalu Polski Portal Graczy Dla Graczy. Staramy się stworzyć wam dogodne warunki do grania udostępniając serwer który jest na najwyższym poziomie oraz dostęp do Polskiej Społeczności Graczy przy współpracy z klanem Walka Dla Honoru [WDH] mam nadzieję że nie zostanie ta wypowiedz potraktowana jak reklama tylko zaproszenie do dobrej zabawy. ZAPRASZAMY

post-781327-0-83250800-1353321808.jpg

Opublikowano

Mam to potraktować jako reklamę serwera/plutony czy forum?

Bo nie do końca wygląda mi to na reklamę serwera.

Zapraszają nas (użytkowników MPC Forum) do wspólnej gry. Fakt na ich serwerze, wiadomo po części to ich reklama, ale to chyba nic złego, że proponują dobry serwer dobrym graczom. :)

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Zapraszają nas (użytkowników MPC Forum) do wspólnej gry. Fakt na ich serwerze, wiadomo po części to ich reklama, ale to chyba nic złego, że proponują dobry serwer dobrym graczom. :)

Dokładnie. Zapraszam do Polskiej Społeczności Graczy. Wspólnej zabawy i rozwijającym się prężnie portalu specjalnie dla was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...