Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Minecraft x360 trial

sewerynos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz. Wystarczy, że masz np. profil znajomego, który ma kupionego oryginalnego minecrafta. Wtedy wystarczy odpalić full wersje z profilu kolegi, a następnie przelogować się na swój normalny profil nie wyłączając gry. Wszystko w 100% działa, ja ze znajomymi w 8 cisneliśmy z jednego profilu :) Tak samo da się z premium w bf3 i masą innych arcade-ówek itp. Wszystkie osiągnięcia są normalnie naliczane jak byś cały czas miał pełną wersje :P

Jak przelogować się nie wyłączając gry?

Otóż wystarczy nacisnąć logo xboxa na padzie, a następnie X, wtedy przekieruje nas do wyboru profilu.

Pozdro

Opublikowano

Oj nie, nie wiem za co bana. Za ich dziurawy system? Btw. to jest znany sposób i masa ludzi tego używa i jakoś nie skarżą się na bany. Zwłaszcza, że używamy tego sposobu od ponad roku i każdy jakoś żyje :)

Opublikowano

Spodziewam się że zbanowaliby wtedy 1/4 swoich użytkowników.

I tak poza tematem, pewnie każdy z was pierwszy raz słyszy o tym sposobie, jeden zarzucił postem, że będzie ban i jest o tym święcie przekonany, choć nie ma o tym zielonego pojęcia. Następny zobaczył post i również uważa podobnie i również bezpodstawnie dlatego też znajduje się reszta ludzi którzy sądzą dokładnie tak jak ich "reprezentant", tak po prostu, dla zasady... Taka niestety jest kolej rzeczy. :(

Nie chcę tutaj wywoływać żadnej wojenki ani nic z tych rzeczy, jednak jeśli ktoś chce coś od siebie dodać zapraszam na gg/skype. Kontakt w moim profilu.

Na koniec powiem tak: konsoli przerobionej nie mam, za live płacę? Płacę!, za premiumy i inne gówna płacę? Płacę! Podatnika nie zbanują. Przecież to dzięki nam oni utrzymują się na rynku. W niejednej grze była taka sytuacja, dostajesz bana jednak kiedy kupisz coś za kasę automatycznie grasz dalej.

"Dziurawy system" nie oznacza, że możecie tak robić bezkarnie. Z czasem MC się skapnie, a wtedy pobanują wam konta.

Powiedz mi kolego czy twój windows jest oryginalny?

Ja temat zakończyłem i byłbym niezmiernie wdzięczny gdyby nikt już nie pisał swoich dennych argumentów typu "prędzej czy później / z czasem / i tak dostaniesz bana / (mimo to, że nie mam o niczym pojęcia ale chuj, pospamuje) itp." każdy tego typu post zgłaszam jako spam. Liczą się fakty, a nie pierdolenie jak "z czasem mc się skapnie" ONI JUŻ OD DAWNA O TYM WIEDZĄ, są gry w których to nie działa. Z mc i bf też początkowo nie dało się tego zrobić. Czy więc takim problemem jest to zablokować?

Proszę o zamknięcie tematu :)

Dziękuję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...