Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2PL-banowanie i używanie cheatów

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wiara,mam zamiar sobie znowu pograć w metina po 2 miesięcznje przerwie moje pytania:

1.Jak jest teraz z cheatami? działa m2bob i kamer? są łatwo wykrywalne?

2.Czy za FB szybko dostaje się bana?

3.Jak z banowaniem na solarze? jest jeszcze łatwiej złapać bana czy w normie?

za odp. daje lubie to.

P.S.jeśli ktoś nie gra na solarze,to niech raczej sie udziela.

z góry dziena.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Bywalec
Opublikowano

1. M2BOB- działa, lecz są coraz większe problemy z nim/z kamerem to samo.

2. Za Fishbota najszybciej można dostać bana.

3. Łatwo dostać :'3.

Opublikowano

1. Działają obydwa. Wykrywalność jest różna. Jedni dostają bana po 3 dniach a niektórzy expią 4 tygodnie.

2. Bardzo szybko. Jest to kwestia 2, maksymalnie 4 dni.

3. Jak na każdym serwerze.

Opublikowano

1. Obie rzeczy które podałeś działają, ale to zależy jeden dostanie bana pierwszego dnia a drugi po tygodniu (trzeba sie pilnować).

2. Bany za to lecą bardzo często, wystarczy się pilnować (tak wiem łatwo mówić)...

3. Jakieś tam znaczenie, jest nie znam GM'ów z Solara (raczej są czujni).

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Wszystko to co wymieniłeś działa, lecz za wszystko można dostać szybko bana... Nie polecam używać FishBota na PL, bo nie GM sprawdza to dokładnie ;)

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

3.Jak z banowaniem na solarze? jest jeszcze łatwiej złapać bana czy w normie?

Najbardziej przykula moja uwagę te pytanie, hmmm... Ja akurat gram na solarze, jak na razie wyexpilem na m2bob 15 postaci do 30lv i jade dalej :P, 15 postaci jak na razie są na FB i przez 4 tyg 0 bana. Jak? proste, każdy nie doswiatczony FBhacker idzie na opuszczone ch i to jest błąd bo mniej ludzi jest na mapie i GM`owi nie jest trudno sie tp. Np na ch2 albo inny ch co zazwyczaj jest na "BUSY" dużo graczy jest i raczej GM nie będzie się tp do 500 graczy a nawet i więcej co gra w nocy lecz i tez jest minus bo mogą cie zobaczyć gracze a GM dektor nie zawsze działa bo wystarczy jak tylko GM ukryje prefiks "<GM>" ( nie wiem czy już to naprawili ) a wiec ban jak ban, zawsze jest i zostaje tylko być uważnym

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

dobra,czyli widze że z cheatami słabo.temat do zamknięcia,co się miałem dowiedzieć,to się dowiedziałem.close it.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...