Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

lukasz22212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PROSZE MODERATORÓW O NIE ZAMYKANIE TEMATU BO ODPOWIEDZ NA MOJE PYTANIE JEST WAZNA ! ! !

Witam was uzytkownicy mpcforum , mam problem taki ze nie widze postaci , ss pokaze : http://screenshooter.net/2801407/jmxvyrj

Server Fathia.eu ma tylko zakladke to wypakowalem já do servera anrela i nie widze postaci pomozcie

KTO POMOZE DOSTANIE LAJKA

50 POSTOW = ZALICZONE !!!!

100 POSTOW = NIE ZALICZONE

150 POSTOW = NIE ZALICZONE

200 POSTOW = NIE ZALICZONE

250 POSTOW = NIE ZALICZONE

Opublikowano

up A idz ty trolu jebany

co do tematu. Poprostu client do którego wrzuciłeś tą paczkę nie współgra z nią rozwiązaniem jest inny client lub to co tam kolega napisał

Opublikowano

up A idz ty trolu jebany

co do tematu. Poprostu client do którego wrzuciłeś tą paczkę nie współgra z nią rozwiązaniem jest inny client lub to co tam kolega napisał

Dokladnie metin do ktorego lunchera wciepales nie jest kompatybilny z plikami potrzebujacymi dany server. Proponuje wrzucic do innego klienta;]
Opublikowano

16 latku, i fanboyu naruto.. do kogo ta gadka :)

a wejź żeś wypierdalaj wgl z tego forum.

Jesteś tak samo zjebany i niedojebany jak ten twój serwer ;) a że lubie anime(konkretnie naruto)to moja sprawa i jeżeli ty tego nie lubisz to nie wjeżdżaj na czyjeś zainteresowania trolu.

Z tego co czytałem na tym forum.

Twoje wypowiedzi,stosunek innych do ciebie.

Mam prawo wnosić wniosek że jesteś jakimś niedowartościowanym 14letnim frajerem z gimnazjum którego wszyscy gnoją i tępią.

Twoja psychika jest tak niezrozumiała i poryta że już sam się pogubiłeś w tym co robisz i co mówisz.

Użalasz się nad sobą że cię wszyscy cisną na forum i wykładasz tu jakieś swoje gorzkie żale,że sobie nie radzisz sam ze sobą to niczyja wina a tylko twoja.Udaj się do jakiejś poradni lub po prostu zmień swoje trolowe podejście do wszystkiego i zacznij szanować innych ludzi co w końcu zaowocuje tym że ktoś odwdzięczy się tym samy i nie ma się tu czemu dziwić że cię tępią skoro ty trolujesz i obrażasz innych a więc prozdr i polecam zacząć coś robić w tym kierunku.

Opublikowano

up A idz ty trolu jebany

Zamknij dupe gimbusiaro jebana. I wprdlaj z tego forum hejcie zjebany.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Member widać jaki jesteś mądry ,że od rodziców wyzywasz bRawo ! :D

haha "Member" rozjebales system :D
00381637475378013724.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...