Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug na złoto

adrianski12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem coś takiego. Instrukcja po angielsku... Google tlumacz beznadziejnie tlumaczy wiedz dam wam a wy przetlumaczycie i zobaczymy czy dziala :)

Hello peoples i maked another video on how to get infinite gold more detailed

1---> buy some veils

2---> install charles and the addon and turn it on go to the veils sell menu and click record

3---> refresh the page when you see like int7.seafight.com on charles right click on it and click Breakpoint make sure is checked

4---> start recording with charles and enable breakpoint that big red stop button

5---> sell the veils press the sell button then go to charles disable breakpoint and click on the (watch the video)int7.seafight.com tab and right click repeat advanced and put 100/100 or 20000/20000 or 140/60

6---> IF you didnt got the gold try again and again and again till you got more gold on your acc you will see you got an big number of veils

Opublikowano

Nawet eng nie znacie omg podam wam filmik z dark orbit tam działało kiedyś chodzi o to samo co tam tylko że to inna gra

Podałeś filmik i co z tego wynika? W seafight co jest podobnego do tego flexa w darkorbit?

Jak wiesz o co chodzi to opiz dokladnie a nie filmiki z darkorbit dajesz

Opublikowano

Działa :P To jest Charles i działa na tej samej zasadzie jak w DO :P

Też bym prosił o wytlumaczenie na jakiej to zasadzie?

Opublikowano

dzialalo ze 2 miechy temu ale jest fixed

znalazlem filmy na yt ostatnio i probowalem to zrobic ale lipa

na pvp pisza ze bug ten jest naprawiony ale patis jesli jestes pewny, ze ciagle to dziala to opisz mi to dokladnie na pw

dzieki

Opublikowano

Sprawdziłem dokładniej tego buga, bo wiele osób mi pisało, że im to nie działa o_O

Działa ale niestety tylko na serwerach amerykańskich :(

Czyli że na azjatyckim glob też działa ?

40051233554771653525824.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...