Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak używać OPK?

mafi328

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

włączyłem opcje zombie opk no i jak wiecie jestem poza mapą, ale nie widzę przed sobą żadnych zombie i po jakimś czasie zabijam się bo niby spadłem z dużej wysokości. a później już wgl gra się wyłącza o co chodzi? i jak używać opk?

Opublikowano

@2 UP: Adrenalina D3D

@UP: Tylko, że ja gram na zombie i nie widzę żadnych przed sobą jak mam włączoną opcję opk, a po krótkim czasie po prostu dedam i wyświetla się napis killed by falling from high ground. czyli, że spadłem z dużej wysokości.

Opublikowano

Na zombie musisz użyć Zombie opk

//Czytaj całą treść tematu. ||Epean

// Sorry, mój bląd. Nie przeczytałem :P Ale po wypowiedzi awesome byłem przekonany, że on grał nie na zombie. ||Platinum

Dacie lajka za przyjemny dla oka kolor :D ?

Opublikowano

@2UP Włącz takie opcje: ZombieOPK, NoFallDamage i NoBoounds :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Ok mniejsza z tym opk. Czemu po około 2 minutach gry na hacku zawsze mi wyłącza grę? Da się to naprawić?

Opublikowano

Cześć. By na zombie było, to trzeba używać opcji Zombie OPK -> wybrać mapę -> i na ON zrobić.

Na zombie toleruję to jeszcze... ale na bg, cqc to żałosne jest używanie opk...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...