Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanko] PDOBot ?

-_-NAZZZ-_-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ile mi dobrze wiadomo to PDOBot od dłuższego czasu nie działa :/ ...

- Czy będzie aktualizacja ( będzie jeszcze działał czy już raczej na stałe off ) ???

- Wiecie może mniej więcej za ile będzie już działał ?

- Co jest z wiązane z tym że ta aktualizacja tak długo trwa ?

- Często zdażają się takie przerwy bo chce kupić licke i nie wiem czy Lepiej PDOB../kbot ( jeżeli w ogóle będzie jeszcze PDOBot na chodzie ) :( ...?

Jeżeli coś wiecie lub domyślacie się czegoś to piszcie plis , nie poskąpię lików ;-)

Opublikowano

1. Podobno będzie działał lada dzień (informacja od 4 tygodni)

2. Wątpię żeby znów działał, no ewentualnie za kilka miesięcy

3. Aktualizacja jest związana z nowiusieńkimi pakietami których 5v nie może złamać, jedynie udało to się profibotowi no i co za tym idzie kbot inc. :)

4. Lepiej kup kbota bo to pewniejsza marka niż pebo bot :)

sygnacu.jpg

Opublikowano

Kbot to to samo matole, tylko że tańsze :P Ja bym kupił Kbota. No może Ibot ma wcześniej updaty, ale te 2 dni samodzielnej gry dobrze zrobią waszym statkom.

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

1. Podobno będzie działał lada dzień (informacja od 4 tygodni)

2. Wątpię żeby znów działał, no ewentualnie za kilka miesięcy

3. Aktualizacja jest związana z nowiusieńkimi pakietami których 5v nie może złamać, jedynie udało to się profibotowi no i co za tym idzie kbot inc. :)

4. Lepiej kup kbota bo to pewniejsza marka niż pebo bot :)

Jak czytam Twoje wypociny to zygac mi sie chce, nie masz pojecia nad czym pracowali dokladnie.

Kbot to to samo matole, tylko że tańsze :P Ja bym kupił Kbota. No może Ibot ma wcześniej updaty, ale te 2 dni samodzielnej gry dobrze zrobią waszym statkom.

sam jestes matol dla mnie kbot to nie jest to samo bo jest wolniejszy. "Ja bym kupil kbota" jak nie masz kasy to nie znaczy ze kazdy nie ma.

@topic pbdo dziala i bedzie teraz mial bardzo szybkie aktualizacje

Opublikowano

Jak czytam Twoje wypociny to zygac mi sie chce, nie masz pojecia nad czym pracowali dokladnie.

Tak miesiąc pracowali nad dodawaniem dupereli.... jakby wcześniej mieli kody to by wypuszczali bota żeby tylko był.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Yes , thx xD dla wszystkich like a temat do zamknięcia ;)

@ EDIT

Ej , dajcie jeszcze link-a do task ów bo wiem że był ale teraz przez niedziałanie PDO... temat został zagrzebany ;) ...

Opublikowano

Yes , thx xD dla wszystkich like a temat do zamknięcia ;)

@ EDIT

Ej , dajcie jeszcze link-a do task ów bo wiem że był ale teraz przez niedziałanie PDO... temat został zagrzebany ;) ...

Jeśli chodzi ci o to to proszę http://pbdo-bot.com/dox/annotated.html

A tu masz do download PBDO-BOT http://pbdo-bot.com/index.php?action=downloads

W moich postach Pomagam i liczę na +/LIKE :) Nie oczekuje niczego więcej..............................

ADMINISTRATORZY SĄ SPOKO TYLKO SIĘ ICH NIE DENERWUJE SPAMOWANIEM ........

Daj Like

:) Jeśli Lubisz moje posty1346581101-U331713.gif

Rejstracja na MPC 22.11.2012r

Opublikowano

Nie , chodziło mi o taski które robili gracze tutaj na forum , ktoś podawał co bot ma robić a inni gracze mu robili odpowiedniego taska do Pdo bota ... pamiętam że było ale czemuś nie podczepili tego i teraz zagrzebane jest ...

Jeżeli nie wiecie o co chodzi to po prostu plis dajcie link do kreatora task ów do pdobota ( program dzięki któremu możemy twożyć własne taski , nie tylko te podstawowe z PDObota bo żeby bot działał potrzebny jest task z poleceniami ... teraz powinniście zrozumieć , on jest chyba na stronce PDObota ale nie wiem (nie pamiętam) gdzie ...

Edi...

A sorka , już mam , nad downwoldem bota był task kreator , sora że zawracam wam tym głowe , jestem po prostu trochę nieogarnięty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...