Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Havoci z Zet.

krzyssieek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Akurat jestem na etapie składania Zet żeby mieć havoci. Zrobiłem już 8 razy Zetę i mam 2 havoci. W necie pojawiają się komentarze że do 10-12 zety to ciężej dostać havoca. A po przekroczeniu tych np. 12 już lepiej wpadają. Wiem że to zależy od farta ale czy ktoś z was może potwierdzić moją tezę?? Pytanie kieruję bardziej do osób którzy musieli wykonać 20 i więcej zet żeby mieć 9-10 havoców. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja zrobilem 23 zety i mam 10 havocków. Robiłem non stop zety bez przerwy nie robiąc innych wrót pomiędzy. I wtedy wpadały mi havocki max co trzecią zetę a zdarzało sie ze jeden po drugim wpadł.

silvertcsax.gif

Opublikowano

lepsze konto 10 zet 12hevocków (zbugowane, bugu już nie ma)

słabsze konto 13zet 6havocków, jutro będę robił 2 zety i zobaczę co wpadnie :P

Nie ma różnicy czy to 5 zeta czy 35, prawdopodobieństwo jest takie samo.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Powiem tak zrobiłem 8 zet miałem 2 havocki...

potem po 12 zetach miałem juz 4 havocki

13 zeta była bez havocka

a potem od 14 do 19 zety dropło z rzędu 6 havockow...

mam 19 zet zrobionych =10 havockow

Opublikowano

Ja zrobiłem 25 zet i mam 8 havo...Było tak że 4 havo dostałem pod rząd a pózniej przez 7 zet ani jednego nie dostałem.

Jak dla mnie system owego szczęścia jest podejrzany skoro po 10-13 zetach mają komplet

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Zrobiłem 5 zet mam 3 havocki,nie wiem od czego jest to zależne.Ale to że od 10-13 zety lepiej leci wydaje mi sie nie prawdą:]

Opublikowano

12 zet- 1 havoc to ja naprawdę mam dużego pecha do nich ale do lf4 to nie ostatnio 3 razy z rzędu mi wypadły hehe

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

A u mnie jest tak 3 havok z 5 zet składam 6 zobaczymy co będzie ale na pewno nie trafie. :) A co do lf-4 to jak kupiłem 100 kluczy na evnecie to 3 lf-4 wyciągnąłem .

W moich postach Pomagam i liczę na +/LIKE :) Nie oczekuje niczego więcej..............................

ADMINISTRATORZY SĄ SPOKO TYLKO SIĘ ICH NIE DENERWUJE SPAMOWANIEM ........

Daj Like

:) Jeśli Lubisz moje posty1346581101-U331713.gif

Rejstracja na MPC 22.11.2012r

Opublikowano

UWAGA PANOWIE ROBIE 6 ZETE ZA 2-3H EDYTUJE POST ZOBACZYMY CZY DROPNIE ALE WĄTPIĘ .

W moich postach Pomagam i liczę na +/LIKE :) Nie oczekuje niczego więcej..............................

ADMINISTRATORZY SĄ SPOKO TYLKO SIĘ ICH NIE DENERWUJE SPAMOWANIEM ........

Daj Like

:) Jeśli Lubisz moje posty1346581101-U331713.gif

Rejstracja na MPC 22.11.2012r

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...