Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Solo top

zelltar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Olaf i Jax. Banujesz Malphite/Shena, wygrywasz bo nie ma na ciebie direct kontry prócz nich, a Kayle nikt nie pickuje. Easy farma, mocne pierdolnięcie, kasujesz takie normalowe Irelie 1 nogą.

Trolling is a art.

Opublikowano

Polecam Lee Sin

• dobry na solo topa i jungle
  • dobre ganki
  • ochronka
  • lifesteal
  • slow
  • escape
  • ulti do tfów
  • wytrzymały

- Możesz mieć problem z ogarnięciem...

Opublikowano

Nie bierz Irelii bo ona wcale nie jest takim easy mode na jaki wygląda.

Jax jest bardzo tani, ja bym jego wziął bo na low levelu ze średnim skillem można bardzo łatwo gry wygrywać bo na dobrą sprawę to jak umiesz farmić i kończysz gry w 30-40 minucie to jesteś na równi z carry jeśli chodzi o damage output.

Olaf ma mniejszy dmg, ale z reguły jest twardszy.

Obaj mają większy dmg niż Irelia, ale Olaf nie ma dasha.

Lee Sina na topa nie bierz, bo o ile nie zniszczysz kompletnie enemy (a nie zniszczysz dopóki nie ogarniesz Lee co jest dość trudne) to jesteś useless po 30 minucie. Sprawdzone wielokrotnie.

Trolling is a art.

Opublikowano

Garen jako offtank. Uciszenie+szybkość ruchu z Q i duży dmg z E które moim zdaniem pierwsze maksujesz. Oczywiście W na 1 co daje fajna passywke i bardzo dobre ulti. Jeżeli potrafisz dobrać do niego dobre runki i bulid to wygrasz większość meczy. Oczywiście prosta do ogarnięcia.

Opublikowano

Garenem nie lubię grać :P Poczekam co będzie w rotacji jtr :P Ale i tak nie wiem jax vs irelka vs olaf

Kolega polecił mi jeszcze rengara na topa?

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Olaf i Jax. Banujesz Malphite/Shena, wygrywasz bo nie ma na ciebie direct kontry prócz nich, a Kayle nikt nie pickuje. Easy farma, mocne pierdolnięcie, kasujesz takie normalowe Irelie 1 nogą.

Chogath i olafa czy jaxa nie ma.Co do tematu bierz irelie, nawet jeśli jesteś laik to w przyszłości Ci się przyda.Kilka zalet:

-true dmg

-możliwe 2v1

-ratujący dupe lifesteal

-ulti

-doskok

-slow

-mocne late/carruje gry

Opublikowano

To wiem, ale którego wybrać :P olaf czy irelka :P nie zaciekawiła mnie gra jaxem ;p

Składam takie runki jbc

czerwone armor pene

niebieskie mr

żółte armor

quinty flat ad

ps a co powiecie o jayce i darku? lepszy/gorszy od w/w?

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Kupuj irelie, ma doskok, oraz perm lifesteal z w, a z włączonym jeszcze true dmg i większy lf. Ma stuna/slowa, zależy od ilości hp oraz ult'a, nie ma dość dużego dmg lecz krótkie cd i dobre do zgarnięcia np. farmy kiedy chcemy cofnąć.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Kupuj irelie:

- "Lifesteal"

- True dmg

- Stun/Slow

- Pasywka zmniejszająca CC

- Świetny solotoper

- Troche trudna do ogarnięcia

Opublikowano

Ale Irelia to nie jest taki no-brainer jak Olaf/Jax. Łatwiej mu będzie ich ogarnąć i pewnie do dużo wyższego poziomu gry będzie robił tyle samo albo i więcej.

Na normalach nie ma czegoś takiego jak dobry focus a jeśli złapie killa(/e) na topie Jaxem to robi prawie za 2 carrego do 30minuty albo i dalej.

Merce -> trinity -> ga i dalej pod enemy.

Trolling is a art.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...