Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] skuteczniejsze wygrywanie na handlu

Senthinel Prime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oto jak skuteczniej licytowac na handlu

1. wysylamy kilka razy zapytanie o zmiane danych (nicku).

2. zaczynamy licytacje opelnej godzinie tak abu byc 1szym licytuacym

3. co jakis czas akceptujemy zmiane danych na mailu.

4.na handlu bedzie efekt taki ze co chwile bedzie inny nic na licytacji wiec jezeli ktos obserwuje licytacje to pomysli, ze rozni ludzie przebijaja non stop i cena jest juz dosc wysoka, no i w efekcie nie zalicytuje w obawie o wtope:)

fakt faktem ze nie wiem na ile to dziala, nigdy nie sprawdzalem osobiscie tej metody, zawsze dawalem pewniaki, ale slyszalem ze ponoc szanse sie zwiekszaja:)

teoretycznie wiec szanse sa wieksze:)

2 wersja to zrobic se jakis groznie brzmiacy/wygladajacy nick lub z duza iloscia znakow ktore nie sa literami, to tez odstrasza nieraz

licytuacych

no i 3 :mozna na czas licytacji zrobic nick podobny do nicku kogos z topki, kazdy mniej wiecej wzrokowo kojazy nicki tych graczy, ale dokladnie nicku nie kazdy pamieta wiec tez beda sie bali przebijac jesli zobacza podobnie wygladajacy nick i skojarza:)

prosze o -5%

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem to też można popatrzeć na rangę. Jeżeli jest niska i ktoś stoi długo to pewnie postawił dużo bo np. kupił kredki na allegro albo dostał z klanu. W sumie zawsze się tym kierowałem przy licytacji. No ale co nie zmienia faktu że i tak trzeba mieć farta:D albo postawić dużą sumę.

Opublikowano

W DO nie ma reguły na handel, bo można sprawdzić rangę itp., a w UW zmienianie nicku to raczej odpada, bo trzeba za to płacić:D

Ale fajnie, że chociaż spróbowałeś coś robić, łap like na zachętę:)

Pozdrawiam

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem to też można popatrzeć na rangę. Jeżeli jest niska i ktoś stoi długo to pewnie postawił dużo bo np. kupił kredki na allegro albo dostał z klanu. W sumie zawsze się tym kierowałem przy licytacji. No ale co nie zmienia faktu że i tak trzeba mieć farta:D albo postawić dużą sumę.

Ja na globalu ameryce dostałem od kumpla z klanu 2.5mld kredek ..

Jako szer.pil.kosm. z 3lvl stawiałem na irki po 300mln i niektózy mieli niezły fun wtapiając na mnie :D

userbarcopy.png

Opublikowano

Moim zdaniem TuT robiony na siłę ...

Nic nie wnosi i nie pomaga mówiąc szczerze.

Zobaczy ktoś nowy nick i przebije, trzeba pokazywać się na mapach i wyrobić sobie zdanie o sobie, a nie zmieniać nick co 5 min.

To moja sugestia.

Opublikowano

Moim zdaniem TuT robiony na siłę ...

Nic nie wnosi i nie pomaga mówiąc szczerze.

Zobaczy ktoś nowy nick i przebije, trzeba pokazywać się na mapach i wyrobić sobie zdanie o sobie, a nie zmieniać nick co 5 min.

To moja sugestia.

napisalem tez zeby nikiodobne do graczy z topki dobierac , a oni pokazuja sie na mapach sporo:) pozatym jak ktos ma zaczacpokazywac sie na mapach to najpierw musi skads eq wykombinowac np licytujac:) to bardzie dla poczatkujacych niz zaawansowanych, bo ci i tak juz na andlu nie maja co kupic oprocz bosterow;d a no i co do tych malo lvl graczy to kiedys jak byl bug na kredki to nawet nie probowalem licytowac jak widzialem ze taki lf3 licytuje;d

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Co do nicków graczy z TOPki.

Kiedyś jak licytowało się Bo2 i LF3 oraz irki to się każdą kropkę kreskę i wszystko sprawdzało.

Więc nicki podobne do graczy z topki nie wchodzą w grę - pozdrawiam.

Opublikowano

ja mam ten twój tut głeboko w dupie,

ktoś dobrze napisał, że to robione na siłę,

masz kredki? stawiaj

nie masz? próbój szczęścia

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Wcale ze nie :) , bylo tak , byl typek z top10 .. stał ma pułkownika d ma full lf4 i wgl : , ja ranga szef kapitan jebnołem 150 mln na niewidki i przebite :)

Wiec jeden chuj czy genrał czy pilot

Opublikowano

hmm po 1 Zmienianie nicku po co to komuś jak obstawiasz patrzysz na końcu nie od początku licytacji .

po 2 zawsze jak ja licytuje to klikam kółkiem na osobę i się pokazuje profil pilota , i jak zobaczę jakiegoś leszcza z nickiem z top 10 a jest na 1500 miejscu to wiadomo się przebija .

Tut beznadziejny według mnie licytuje się na koniec małymi sumami co 1h i w końcu się wygrywa . Znam ludzie którzy po 5 mln irki wygrywali .

Like nie ma ^^

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Takie porady to może bardziej na oficjalne forum... wiele osób z tego forum początkowe zakupy ma dawno za sobą a ekstrasy hmm - jak widzę nick kogoś znanego to klikam w ikonkę by zobaczyć jego profil a jeśli się zgadza a gracz jest z obcej firmy to stawiam tyle by go przebić i to w ostatnich sekundach licytacji

Opublikowano

Kolega wygrał Irisa za 16 kredytów o 18:00 wiec sie tak nie chwalcie 5 mln:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...