Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak bocić bez zagrożenia banem

Zimonss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pewien broblem z botem w nostale. Nie mam za wiele czasu na grę a chce założyć sobie sp2 na +30 lvl. Brakuje mi 10 job (mam 25).

Jako że nie mam czasu siedzieć po 2-3h dziennie za minilandem jedynym wyjściem jest bot. Boję się jednak że dostanę za niego bana, jaka jest ogólnie szansa że to się może stać. I czy jest jakiś sposób dzięki któremu będę mógł bocić bez zagrożenia banem ????

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie da się określić szansy. Żaden z istniejących botów nie ma nawet takiej funkcji by się nasza postać automatycznie wylogowała gdy GM/jakiś gracz pojawią się koło nas.

Najlepiej ustawiaj bota w godzinach 19:00-2:00 bo wtedy najmniej osób gra i mało GMów pilnuje. Poza tym oczywiste jest by bocić w miejscach gdzie nikt nie zagląda. To takie rady ode mnie.

Opublikowano

No ok, ale 2 sprawy.

Na 31 lvl mozna bocić tylko w dwóch miejscach, czyli za minilandem i na groszkach. A w obu tych miejscach jest na ogół trochę ludzi.No a po za tym jak mam boćić ze zminimalizowanym nostale ?

Opublikowano

@up

Raport poleciał.

@top

Nie da się bocić cały czas i to jeszcze nie dostać bana. Jak już kolega SweeT*Boy napisał możesz sprawdzać co 10-20 minut czy nikt nie pisze do Ciebie. Lub aby sam GM nie pojawił się obok ciebie !!!

1921.png

Opublikowano

Jednak publiczne miejsce też nie jest złe, ze względu na to że dużo osób się kręci. I można stwierdzić iż dana osoba nie chcę odpisać.

Zobacz czy jest taki bot co piszę np co 10 min "Nara/Narazie/Żegnaj".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...