Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Błąd]World of tanks problem podczas logowania windows 7

fireman11255

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z world of tanks na windowsie 7 otóż wpisuje pasy loguje sie podczas logowania dochodzi do odświeżania modułów i okienko sie zacina i nie loguje do końca musze wyłączać menadżerem

i tak w kółko.Komp spełnia wymagania gry.Nie rozumiem czemu przy logowaniu sie zwiesza w necie nie ma nigdzie odp na ten temat więc chciałem się poradzić was proszę o pomoc .

Pozdrawiam

Opublikowano

Uruchom jako admnistrator

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Nie tylko WOT włączyłem po jakimś czasie ale przycina w menu troszke i jak wchodze do bitwy to mnie przeważnie nawet nie wrzuci i musze restartować a jak wejde to mam ping że nie moge ruszyć ale z netem wszystko ok tylko nie rozumiem dlaczego sie w menu przycina samą myszką mam podam ci parametry mojego kompa ale spełniają\\\\\\\ moim zdaniem bo sprawdzałem :

Procek Intel Atom D525 1,80 ale to jest duo czyli 3,6Gz

2GB RAM

Karta Graficzna Intel Graphics Accelerator 3150

Może to pomoże

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie tylko WOT włączyłem po jakimś czasie ale przycina w menu troszke i jak wchodze do bitwy to mnie przeważnie nawet nie wrzuci i musze restartować a jak wejde to mam ping że nie moge ruszyć ale z netem wszystko ok tylko nie rozumiem dlaczego sie w menu przycina samą myszką mam podam ci parametry mojego kompa ale spełniają\\\\\\\ moim zdaniem bo sprawdzałem :

Procek Intel Atom D525 1,80 ale to jest duo czyli 3,6Gz

2GB RAM

Karta Graficzna Intel Graphics Accelerator 3150

Może to pomoże

Pozdrawiam

Nie wiem jakim cudem może Ci WoT na tym kompie ruszyć...

jak coś procek Atom D525 2 rdzeniowy o taktowaniu 1,80 GHz nie 3,60 GHz....

Karta integra....

I ty się dziwisz czemu menu Ci się zacina...

A co do tematu może serwer jest przeciążony..

Sig.png

Opublikowano

heh poza tym wot korzysta tylko z jednego rdzenia ..... a atom to jest o wiele za słabe może do pasjansa się nadaje bo nawet gry na nk go wieszają

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...