Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][ROLE-PLAY]+[RPG][ŚREDNIOWIECZE][GILDIE][FABUŁA][GRAND4PLAY]

cezarty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacjax.png

Grand4Play

informacjeo.png

083.gif Adres IP:Podamy wkrótce

083.gif Typ Serwera:Role-Play + RPG

083.gif Potwory:Tak

083.gif Zwierzeta:Tak

083.gif PvP:Tak

083.gif Premium:Nie

083.gif Sloty:10 na razie tylko tyle chcemy zobaczyć czy serwer wam się spodoba.

083.gif Biala Lista:Nie

083.gif Nether:Tak

083.gif On/Off: ikonkabf.png

pluginyy.png

Z tych najważniejszych:

Essentials

Orebfuscator

NoCheatPlus

Jobs

ShowCaseStandalone

WorldGuard

WorldEdit

ekipab.png

Insensible

i kilka innych osób.

infododatkowe.png

Witajcie,

Postanowiłem stworzyć serwer o tematyce Role-Play + RPG.Wzoruję się na średniowieczu,ponieważ kocham te czasy w dziejach ludzkości :) Mam nadzieję że fabuła przypadnie wam do gustu.Co mogę jeszcze powiedzieć? Będę starał się z całych sił żeby ten serwer utrzymać i zadowolić graczy.Ceny VIP'ów nie będą jakieś z nieba,nie lubię zdzierać z ludzi kasy :) Na serwerze będzie kilka ciekawych dodatków,małe rzeczy a dodają fajny klimat.Nie będzie można używać /msg ani /pm itp.Od komunikacji jest specjalny plugin na listy :) Kiedy przyjdzie do nas list zostaniemy poiformowani o tym oraz pojawi się niespodziewany gość,który dostarczy nam ten list.Jeszcze fajnym dodatkiem który wprowadziłem na serwer jest krwawienie.Jeśli zostaniemy uderzeni przez moba albo jakiegoś gracza trawa wokół nas zamieni się w czerwoną wełnę i zacznie wypadać z nas redstone.Nie będziesz musiał się prosić admina o działkę bo dostaniesz taką za odpowiednią cenę automatycznie.Znajdziecie na naszym serwerze podział na szlachtę oraz chłopów.Będę starał się robić każdego dnia około wieczora fajne eventy,a dalsze będą zależeć od waszej woli.Sami będziecie kierować fabułą serwera.Jeśli nie obronicie jednej z wiosek atakowaną przez potwory,stracicie ją na kilka dni a potem będzie szansa na rewanż.Myślę że dzięki takim eventom gra stanie się ciekawa.Chciałbym też wam powiedzieć że brakuję mi trochę ludzi do budowania oraz kilku adminów/moderatorów więc będzie otwarta rekrutacja na takie rangi.Będzie też możliwość założenia własnej gildi,tylko trzeba się skontaktować z administracją i uzgodnić szczegóły.Na serwerze jest już kilka prowadzonych gildi oraz jest kilka wolnych więc trzeba tylko skontaktować się ze mną :)Start będzie jutro albo we wtorek no chyba że wynikną jakieś problemy. To chyba wszystko co chciałem wam powiedzieć a teraz przejdźmy do fabuły.

Fabuła

Dawno temu król królestwa zwanego Soneux miał poważne problemy z czarnoksiężnikiem zwanym Rowenus.Rowenus był kiedyś jednym z najważniejszych magów królestwa,ale niestety jego ambicje sięgały dalej,chciał zapanować nad królestwem Soneux.Na szczęście król spostrzegł co czarnoksiężnik chciał uczynić i wygnał go.Rowenus musiał opuścić królestwo bo nie miał szans przeciwko potężnej armii królewskiej zanim się jednak wyniósł zagroził królowi,że wróci któregoś dnia i się zemści.Po dziesięciu latach po wygnaniu Rowenusa zaczęły napływać hordy potworów,nikt nie wiedział kto za tym stoi.I okazało się że stoi za tym Rowenus.Po jakimś czasie sam czarnoksiężnik na czele swojej kilkutysięcznej armii ruszył na królestwo.Rycerze walczyli dzielnie ale nie mieli szans z szybkimi i zabójczymi pająkami,uzbrojonymi po zęby zombie,potwornie silnymi szkieletami i na dodatek smokami.Król rozkazał swoim magom otworzyć portal do nieznanych krain i polecił swojemu synowi przejść z ludem,magami i kilkoma rycerzami przez portal.Król walczył dzielnie i dał czas wszystkim żeby przeszli przez portal.Kwestią czasu pozostało wybicie resztek rycerzy króla przez hordy potworów.Nowy król osiedlił się z ludem i magami w nieznanych krainach.Ale niestety zaczęły znowu pojawiać się dziwne potwory ...

EDIT: Jeśli ktoś chce pomóc w budowaniu albo w konfigurowaniu pluginów to pisać na gg 35070143.

Opublikowano

Sam jestem moderatorem na forum i tymczasowym adminem na serwerze. Widziałem ile kolega włożył w serwer pracy i czasu zatem zapraszam na serwer - warto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...