Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Przeniesienie konta z gf na nexon

MaX095

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że się znowu da przenieść konto i moje pytanie teraz brzmi takie mam podczas przywracania stworzyć na tym koncie nowe konto czy połączyć konto bo mam opcje create acc lub link acc.Za pomoc będą +

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Chodzi tutaj oto że:

a) Jeżeli wybierzesz create acc to wtedy tworzysz konto na nexonie i do tego stworzonego konta przypisuje Ci się konta z gf'a czyli przechodzą wszystkie informacje o koncie (level, ratio etc.) na stworzone konta na nx'ie.

b)Jeżeli wybierzesz link acc to wtedy przypisujesz konto z gf'a do konta które już masz na nexonie, bo wcześniej stworzyłeś lub masz je dłuższy czas i właśnie do tego danego konta chcesz przypisać.

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Opublikowano

Dziękuje, masz like ale sie ciesze konto back :D

21f0dgn.jpg

Opublikowano

I po co piszesz głupoty jak jakiś kretyn?Ktoś pierdnął a Ty powtarzasz jak papuga.Konto bezproblemowo przeniesione więc nie wciskaj mi kitu.

PS widać, że Sosnowiec :D

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Słuchaj wchodzisz na nexona, wybierasz warrocka po wbiciu na strone warrocka pokazuje ci się okienko wciskasz start migration logujesz sie i potem przekierowuje cie do rejestrowania gdzie wpisujesz nowe dane ale konto nick i lvl bd mieć z GF.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Ten dalej swoje, mówie Ci głupiutki Sosnowioku, że się da dalej przenosić wystarczy troche poczytać....

21f0dgn.jpg

Opublikowano

1. http://en.warrock.nexoneu.com/
  2. Wciskamy LOGIN
  3. WYBIERAMY GAMERSFIRST
  4. Wpisujemy id i hasło takie jak na GF
  5. Następnie rejestrujemy się czyli mamy nowe id i hasło nick zostaje z GF'a lub podpinamy do istniejącego już konta w nexonie
  6. Pamietamy aby hasło miało znak specjalny typu & ^ itd
  7. Cieszymy się starym kontem :)

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Niechce zakładać nowego tematu więc zapytam sie tu. Czy za przeniesienie konta dostaje soe retaile?? Bo ktoś mi napisał że nie ale widziałem 60 któreś lvle że mają np.Medik kit 2 czy jak to tam sie nazywa. Czy poprostu reraile dostawało sie za przeniesienie konta do 30 maja??

Opublikowano

@UP Reataili się nie dostaje. Ci ludzie musieli kupić za czasów G1 retaila i wtedy dostawało się do tego medic_kit2

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

kurde panowie chce tez odzyskac konto, ale nie ogarniam tego;d mozna prosic jeszcze jasniej? :DxD jak ja sie chce zalogowac tak jak tam pisze czyli id itp z gf to mi wyskakuje ''already transferred member''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...